algo de nubes
  • Màx: 18.67°
  • Mín: 13.93°
18°

Bauzá i Campos denuncien tres militants d'Arran Palma per una pancarta amb la seva cara

151979

L'organització juvenil de l'Esquerra Independentista Arran Palma ha comunicat mitjançant Twitter que tres dels seus militants han estat denunciats per José Ramón Bauzá i per Jorge Campos.

La denúncia es deu a una pancarta que l'organització va penjar a s'Hort del Rei de Palma en la qual indicava, al costat de les cares de Campos (Actúa Baleares), Bauzá (PP) i Pericay (Ciudadanos), «l'Estat assenyala, el feixisme dispara».

L'ultradretà Jorge Campos ja va anunciar que havia presentat una denúncia el mes de març davant la Policia espanyola contra Arran «per amenaces, injúries i incitació a l'odi i la violència contra la seva persona».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ignorau-los, fa mes de 5 anys

Però no calen fotos. Els delinqüents, com la manada per ex. les duim gravades i interioritzades! Tothom ja sap quina cara tenen.
No es mereixen ni un sol pensament.

Valoració:3menosmas
Per espolier, fa mes de 5 anys

Au idò, tres més cap a Brussel·les

Valoració:0menosmas
Per Una altra vegada?, fa mes de 5 anys

No pagam impostos perque uns desarrelats enfadats perque Mallorca és Castella, utilitzin la Justícia per anar en contra dels que no els segueixen el corrent i volen ser qui son.

Valoració:1menosmas
Per Els tres reis mags, fa mes de 5 anys

Els tres reis mags vengueren del desert d'ESPEÑA, el mag Baussano, el magPericay (trob que li tocava al Primo de Rivera) aquest no arriba a bufó, i ......"el gran rey
Campos "(aquest no és mag) sempre li surt el tret per la culata, com bon massoquista que és, li agrada sofrir, té el cognom Amat dins caseva, odía, tot lo que fa olor de Catalunya o catalá o republicá, el treu d'es botador (no confondre en Botad'or) i somíe que és el Cid Campeador Bal, és ràpit, mol rápit, pixant fora d'es test : referent a la justícia d'europa "Si todos los delincuentes d'España se van a Europa, i allí los protegen................" no mon amí, "los delincuentes esppañoles" se quedan dins Espanya perque és aquí on estan pprotegits, afora, hi van els que serquen justícia.

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente