algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Ensenyat visita la Fundació Natzaret que «atenen menors en situació de vulnerabilitat»

El president del Consell Miquel Ensenyat, acompanyat de la vicepresidenta de l'Institut Mallorquí d'Assumptes Socials (IMAS), Catalina Mas, ha visitat aquest dimarts les instal·lacions de la Fundació Natzaret de Palma; mentre que, per la seva banda, el vicepresident segon, Jesús Jurado, s'ha reunit amb un tècnic de la Fundació Deixalles, Jordi López.

Segons ha informat aquest dimarts el Consell, en la trobada Ensenyat ha estat acompanyat pel gerent de Natzaret, Guillermo Cladera, i altres responsables de la Fundació, que treballa des de fa 90 anys «atenent menors en situació de vulnerabilitat». Després de fer un recorregut per les instal·lacions que l'entitat té a Palma, Ensenyat i Mas s'han reunit amb els responsables de la Fundació, amb la qual l’IMAS té places concertades per a l'atenció de menors en «situació de desprotecció».

El gerent ha explicat al president el funcionament de la seva entitat, així com els diferents programes que duen a terme en matèria d'atenció residencial per a menors en situació de risc.

Fundació Deixalles

D'altra banda, la visita del vicepresident segon a la Fundació Deixalles ve motivada pel projecte 'El consum responsable en les administracions públiques: acompanyant al canvi' que aquesta entitat està desenvolupant.

El tècnic de la Fundació ha explicat a Jurado de quina manera les administracions poden implantar mesures que fomentin «el consum responsable».

Actualment, el Consell ja «recull la proposta i es procura complir amb aquests requisits», si ben el conseller ha remarcat que »és el moment d'apostar fermament per l'impuls de plans de consum, compres públiques i criteris i clàusules socialment responsables i que arribin a tots els departaments de la institució»

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.