algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Sus al nou curs escolar!

El curs escolar arrencarà aquest dimecres 12 de setembre a les Balears. La UIB ja inicia les classes aquest dilluns. | dBalears/Arxiu

El curs escolar arrencarà aquest dimecres 12 de setembre a les Balears per a infantil, primària, secundària, batxillerat, mentre que Formació Professional començarà el curs amb la incorporació de 40 professors més i 12 nous cicles formatius.

Les classes finalitzaran el 21 de juny, de manera que el curs tindrà 176 dies lectius, els mateixos que el curs 2017/18. Excepcionalment, els alumnes de segon curs de batxillerat que titulin, finalitzaran les activitats lectives el dia 31 de maig de 2019. Les proves d'avaluació extraordinària de segon de batxillerat i de les matèries pendents de primer es desenvoluparan l'última setmana de juny.

Els ensenyaments de règim especial com els estudis de música i dansa, els d'arts plàstiques i disseny, a més dels ensenyaments esportius començaran el 24 de setembre i finalitzaran dia 21 de juny de 2019. Les Escoles Oficials d'Idiomes i els ensenyaments d'adults iniciaran el curs dia 1 d'octubre per acabar el 31 de maig de l'any següent, en el cas de les EOI, i dia 21 de juny els CEP.

Quant als estudis superiors, els alumnes de l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Balears iniciarà les activitats lectives el 17 de setembre i les finalitzaran el dia 21 de juny de 2019. Els alumnes dels estudis superiors d'art dramàtic de l'Escola Superior d'Art Dramàtic iniciaran les activitats lectives el dia 20 de setembre i les finalitzaran el 5 de juliol de 2019.

Els alumnes dels estudis superiors de música del Conservatori Superior de Música iniciaran les activitats lectives el 20 de setembre de 2018 i les finalitzen el dia 21 de juny de 2019. Així mateix, els alumnes de l'Escola de Turisme, especialment dels graus de Protocol i Turisme, arrencaran el curs acadèmic el 17 de setembre i finalitzaran les classes el 31 de maig.

D'altra banda, el curs en la Universitat de les Illes Balears (UIB) començarà aquest dilluns. Divendres passat va tenir lloc l'acte d'obertura de l'any acadèmic, al que va assistir la presidenta del Govern, Francina Armengol.

Com a novetats, Formació Professional incorporarà 40 professors més a les Balears i impartirà 12 nous cicles d'FP bàsica, de grau mitjà i superior, com els cicles de Construcció, Vitivinicultura o Energies Renovables, entre altres. En total, s'oferiran 406 cicles formatius.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.