algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

L'Església de Mallorca fa una crida a la solidaritat amb el poble de Nicaragua

150117

Davant les imatges de violència i persecució que arriben des de Nicaragua, el bisbe Sebastià Taltavull, en nom de la Diòcesi de Mallorca, fa una crida a la solidaritat i la pregària pel poble i els cristians d’aquest país, i a «ser sensibles al seu dolor i a elevar al Senyor fervents pregàries perquè s’arribi ben prest a una solució que condueixi a la normalitat d’una convivència en pau». S’uneix així a tots els qui són presents a Nicaragua i estan ajudant a la població des de l’educació, la caritat i altres accions solidàries, especialment per la proximitat diocesana amb elles, les religioses de la Congregació de la Puresa de Maria que hi treballen.

D’aquesta manera, mentre duri el conflicte, a la pregària dels fidels d’aquests dies, i especialment a les misses dominicals i a casa, es demana tenir present aquesta situació i pregar pels germans de Nicaragua que pateixen persecució.

Al mateix temps, es convida a tots el proper dilluns, dia 23, a les 19.45 h del vespre, a la basílica de Sant Miquel i santuari de la Mare de Déu de la Salut, a pregar junts com a comunitat diocesana per aquesta mateixa intenció.

Ja fa setmanes que el papa Francesc ha lamentat la violència a Nicaragua i ha demanat diàleg per a superar la crisi que està vivint aquest país. Coneixem la part activa que ha pres l’Església catòlica, amb els seus bisbes, preveres i laics cristians al front, encapçalant manifestacions i fent una crida al diàleg. Són els primers que han rebut la repressió essent víctimes de persecució, agressions, danys físics i coaccions de tot tipus, deixant més de 350 morts.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Robert, fa mes de 6 anys

M'estim més no opinar,

Valoració:0menosmas
Per Ajudarem, fa mes de 6 anys

Decididament, hi ha dues esglèsies. La que està devora dels poderosos i abusadors, i la que es al costat dels pobres i dels que sofreixen.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente