algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

'ARRUIX!' inicia una roda de presentacions de la campanya

ARRUIX! és una iniciativa popular per la desmilitarització de Mallorca. Una nova campanya que va fer a la Diada de Mallorca la seva primera acció.

Des de la campanya, han explicat que han nascut «com a expressió del rebuig a la presència de l'Exèrcit, la Policia i la Guàrdia Civil espanyoles a la nostra illa. Estenem que la societat mallorquina té dret a organitzar-se de forma autònoma, sense ingerències».

Així, defensen que un altre model de seguretat és possible. «No volem repressors professionals als nostres carrers. No volem unes policies que ataquen la nostra llengua, que acumulen casos de tortura i participaren al genocidi del 36».

Per això, demanen un «debat social ampli» i faran feina per la «desmilitzarització a tots els àmbits». «Apostam per un model no militarista que posi les persones al centre. Durem el nostre missatge a tota la societat mallorquina mitjançant el treball en xarxa, la desobediència civil i posant-hi tota la nostra imaginació».

Aquest dimarts han comunicat que comencen la roda de presentacions de la campanya arreu de Mallorca. De moment, ja hi ha data per a la presentació a Palma i a Manacor:

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.