algo de nubes
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
30°

El GOB i AFONIB presenten el Calendari de Natura per a l'any vinent

L’AFONIB, Associació de Fotògrafs de Natura de les Illes Balears, i el GOB, Grup Balear d’Ornitologia i Defensa de la Naturalesa, s'uneixen un any més en l’elaboració d’aquest Calendari de Natura, que combina «la passió dels fotògrafs illencs amb els objectius de conservació de la natura del GOB».

«Ambdues entitats confluïm per donar a conèixer una petita mostra dels valors naturals de les Illes Balears, fomentar una major consciència ambiental i, com a objectiu últim, promoure la conservació del nostre patrimoni», com explica el GOB.

Enguany han escollit per al calendari una selecció de bellíssimes fotografies de les aus de les Balears. La diversitat d’ambients existents a les Illes facilita també la presència d’una gran varietat d’espècies d’aus, lligades a penya-segats, zones humides, muntanyes, garrigues, zones agrícoles… «Cal dedicar l’esforç suficient per conservar cada un d’aquests hàbitats illencs als espais naturals on són presents, i garantir la seva protecció, ja que sols així podrem assegurar la pervivència en el futur de la rica diversitat ornitològica que ara gaudim. Recordem que algunes de les espècies protagonistes d’aquest calendari, com l’agró roig, el cama roja o el soterí gros, sols tenen una o poques localitats de cria a hàbitats molt específics de les illes, fet que els fa molt vulnerables a qualsevol alteració».

Tots els fotògrafs participants han cedit les seves imatges per a l’elaboració d’aquest calendari, i la recaptació íntegra de la seva venda es destinarà a donar suport a la recuperació ecològica de la Trapa, espai natural emblemàtic que gestiona el GOB des de l’any 1980. El calendari es pot adquirir al local del GOB al preu de 10 € (8 € per als socis del GOB o de l'AFONIB).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.