algo de nubes
  • Màx: 19.46°
  • Mín: 13.93°
19°

Rajoy explica que no hi haurà cogestió aeroportuària a les Balears

El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ha assegurat aquest dilluns, durant la seva visita a Marivent que s'escoltaran les demandes de tothom, però ha recordat que el sistema dels aeroports d'Aena és el mateix a tot l'Estat espanyol, i fa molts d'anys que funciona. Així ha contestat el president de l'Executiu espanyol després que se li hagués demanat per la petició de la cogestió aeroportuària per part del Govern. «Les coses no funcionen millor perquè intervenguin molt més», ha apuntat, per subratllar que, a parer seu, el sector turístic està funcionant «tal com ha de funcionar, molt bé», i que les competències estan perfectament contemplades.

Seguidament, ha demanat «responsabilitat, sensatesa i sentit comú» a Eulen i als treballadors de la companyia de seguretat a l'Aeroport de Barcelona-El Prat davant la vaga que, en ple mes d'agost està provocant cues en els controls de seguretat, per recuperar la normalitat «al més aviat possible» i ha criticat que s'estigui utilitzant «un tema puntual» per raons polítiques. Rajoy ha defensat que tots els aeroports d'Aena, que gestiona tots els aeroports arreu d’Espanya, estan «funcionant normalment» i que les cues a causa de la vaga al Prat són «un problema puntual».

«No entraré en polèmiques», ha dit referint-se a aquells que tracten d'utilitzar aquest conflicte per raons polítiques: «Cadascú que assumeixi les seves pròpies competències, que les té».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Bernat, fa mes de 6 anys

Joan, si no ens donen la cogestió de l'aeroport, com vols que ens donin el concert econòmic! Això només s'arregla amb polítics valents que parlin clar i apostin per l'estat propi com a Catalunya.

Valoració:4menosmas
Per Luna Barceló, fa mes de 6 anys

El Sr. Rajoy torna als anys de la repressió i a la dels monopolis i intenta tornar ser l'amo de la seva España. Aena, Eulen de Micaela Nuñez Feijo, MadriTerrani, AVE, facturació del gas Florentino, la taïdoria en el cas del monestir de Santa Maria de Sixena...
jo li demanaria que en comptes de demanar responsabilitat, sensatesa i sentit comú al poble s'ho apliqui a ell mateix que bona falta li fa. Que no ens faci pagar a nosaltres les seves males praxis de govern. Ja en tenim prou de pagar i pagar com els 60.000 milions d'€ que hem hagut de posar per rescatar als usurers legalitzats que en diuen Banca entre d'altres i/o indemnitzant a empresaris de la seva corda per prospeccions petrolieres, etc.
I per cert quan diu: Cadascú que assumeixi les seves pròpies competències, que les té... vol dir que Catalunya pot utilitzar les seves o només ho diu de boca per fer-se el democràtic quan tots sabem que de democràcia no n'hi ha gens.
Apliqui's tot el que recomana a vostè i el seu govern i deixi viure en pau als pobles i a la seva gent.

Valoració:6menosmas
Per joan, fa mes de 6 anys

Si mos fixam be la majoria de competencies estan intervengudes per l'Estat central sigui amb una llei de Bases, sigui per la financiacio.
Necesitam un marc financier com el del Pais Basc, ells recauden y paguen a l'Estat els serveis que li presta.
Tenim molt que dir amb le gestio de l'aeroport, pero no les interesa que participem en coses que son nostres, axi es diu indirectamente: intervenció.
Basta voure que els Bous de Costitx son a Madrid.

Valoració:6menosmas
Per Auè punyetes, ho dic!, fa mes de 6 anys

A Lloret de Vistalegre, ha sortit el Dimoni Gros. I a Palma, també.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente