algo de nubes
  • Màx: 18.52°
  • Mín: 8.69°
18°

Desallotgen un hotel a causa de l'incendi a Cala Saona, Formentera

El fum provocat per l'incendi de Cala Saona a Formentera ha obligat a desallotjar l'Hotel Cala Saona, segons ha confirmat una de les responsables del local. L'establiment hoteler està ara mateix al 100 per cent d'ocupació i un centenar de persones està concentrada en la recepció, entre turistes i personal. La resta, segons han informat, està fora del recinte. A l'hotel s'allotgen uns 200 turistes.

«S'ha seguit el protocol que tenim per a aquests casos. S'han tancat balconades i portes i apagat aires condicionats i estem a l'espera. Tots estan tranquils», han declarat des de l'hotel. El foc de Nivell 1 s'ha declarat a les 15.28 hores i estan actuant per combatre-ho tres avions, tres helicòpters, una autobomba, 18 brigadistes, dos agents de Medi ambient i dos tècnics.

Es dóna la circumstància que és el tercer incendi declarat en aquesta zona en només dos mesos. El primer va tenir lloc a la fi de maig, va calcinar 14 hectàrees de pin
ar i també va obligar a desallotjar l'hotel. El segon es va produir fa un parell de setmanes i també va cremar 10,5 hectàrees de bosc.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.