muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.56°
13°

El 90 % dels immigrants arribats a les Balears amb barca són repatriats al seu país d'origen

El 90 per cent dels immigrants arribats a les Balears amb barca són repatriats al seu país d'origen després de passar per un Centre d'Internament d'Estrangers (CIE) de la península.

Concretament, en els darrers dos anys, 98 dels 108 ciutadans que varen entrar de forma irregular al territori de l'Estat espanyol a través de les Illes varen ser repatriats, segons ha explicat en un comunicat la Delegació del Govern espanyol a les Balears.

L'augment de l'arribada de barques a les Balears aquest 2017 ha suposat la multiplicació dels immigrants estrangers detenguts per entrar a l'Estat espanyol de forma irregular. Dels 108 immigrants, 38 varen arribar l'any passat i 70 la primera meitat d'aquest any (sense comptabilitzar els arribats al juliol).

La majoria de les persones arribades amb barca tenen com a país d'origen Algèria, segons dades de la Brigada d'Estrangeria de la Policia espanyola.

Els altres 54 ciutadans estrangers arribats a Mallorca aquest mes de juliol a bord de quatre barques, tres d'elles localitzades a Cabrera i una altra al litoral de Llucmajor, ja es troben al CIE corresponent a l'espera de ser repatriats al seu país d'origen.

Així mateix, algun dels immigrants arribats amb les darreres barques a les Balears és reincident, ja que ja va ser detengut per idèntic motiu en anys anteriors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per susana, fa mes de 6 anys

jo tampoc m'ho crec........és mentida! només volen crear tranquil.litat entre la gent.

Valoració:0menosmas
Per ensenyat, fa mes de 6 anys

Impossible!... No m'ho crec.

Valoració:-1menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 6 anys

Després de deixar-te es patrimoni per culpa de ses màfies haver de tornar...

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente