algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.91°
15°

UOB denuncia Educació per un altre «menyspreu» als docents arran de les proves IAQSE

Proves IAQSE.

UOB ensenyament ha denunciat que la Conselleria d'Educació «ha tornat a donar una mostra de desconfiança i de menyspreu envers la professionalitat dels docents». Des de UOB lamenten que aquesta vegada «l'evidència» s'ha manifestat amb les proves de diagnòstic de 2n d'ESO a càrrec de l'Institut d'Avaluació de Qualitat del Sistema Educatiu (IAQSE).

En aquest sentit, expliquen que «segons ha imposat la conselleria», aquestes proves que han afectat les matèries de Català, Espanyol, Anglès i Matemàtiques s'han fet, per una banda, a 50 centres de les Balears escollits d'una manera aleatòria entre els centres públics, concertats i privats i amb la distribució següent per illes: Eivissa 8, Formentera 1, Mallorca 35 i Menorca 6. Així, des d'Educació han decidit «pel seu cap de vent i sense consultar els docents» que el diagnòstic es basarà en els resultats de les proves d'aquests 50 centres que seran aplicades i corregides per personal voluntari i extern a 2€ per prova.

Per altra banda, desaproven que la Conselleria ha decretat igualment, en «una clara mostra de despotisme il·lustrat», que les proves s'hagin fet igualment a tots els centres de les Balears encara que els resultats no comptin per a res i que els aplicadors i correctors siguin els docents dels centres que hauran de fer aquesta feina extra abans de dia 26 de maig sense cobrar i sense reducció de cap hora complementària.

Segons UOB Ensenyament es troben davant un «despropòsit més de la Conselleria, una arbitrarietat i un greuge comparatiu que evidencia el poc respecte per la capacitat i la dignitat professional dels docents».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per a VICENÇ, fa mes de 6 anys

Ai, angelet, com mostres el llautó! No enviaves a ca seva als que es morrejaven directament amb na Trepija i li regalaven un pacte quan ja havia acabat el curs per evitar la revolta escolar. No sé com teniu tanta barra! Es veu com us manteniu contaminats i UOB us ha deixat amb el cul a l'aire, perquè ha destapat la connivència innoble que heu mantingut durant anys i panys, gairebé com un monopoli en la representació dels docents. La democràcia, però, té aquestes coses i, al final, una de dues: o haureu d'aprendre a conviure amb els qui ni pensen ni actuen igual o els haureu d'enviar a ca seva... o a les fosses. Ben retratats eSTEIs!

Valoració:0menosmas
Per Vicenç, fa mes de 6 anys

La UOB se deu estimar més el seny, la sensatesa, el tarannà dialogant del PP. Vaja guarda de folloneros! Per què no vos n'anau a ca vostra i ens deixau en pau?

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente