nubes dispersas
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
10°

Els infants són els més vulnerables a la pobresa

Un de cada tres infants es troba en risc de pobresa.

Un de cada tres infants es troba en risc de pobresa a les Balears, una situació que es manté des del 2013. Així ho reflecteix l'informe 'La infància a les Illes Balears. Rumb a l'aplicació de l'Agenda 2030', realitzat per Unicef Comitè Balears en col·laboració amb la Universitat de les Illes Balears.

L'informe analitza dades relatives al benestar infantil, entre els quals destaca la situació de pobresa i exclusió, que arriba al 34,1%. La taxa d'abandonament escolar apuja fins al 26,7%, i la de fracàs escolar ascendeix al 26,2%. Quant a la violència intrafamiliar, el 4,36% de nins i nines són víctimes d'aquesta situació.

En tractar-se del tercer informe d'Unicef Comitè Balears sobre la situació de la infància a les Illes, la darrera part fa balanç de l'abast de les propostes plantejades per l'organització després de la publicació dels anteriors, el 2012 i 2014. Així mateix realitza una sèrie de propostes per millorar la situació dels infants, entre les quals figura la necessitat de reduir el percentatge de nins i nines en situació de pobresa i/o exclusió fins a arribar a 20.044 el 2030.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.