algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

Ja podeu identificar l'autèntica porcella mallorquina

El conseller, Vicenç Vidal, entrega el segell de garantia de la porcella de Mallorca.

La Conselleria de Medi ambient, Agricultura i Pesca ha recomanat als consumidors que quan comprin carn de porcella es fixin en la marca de garantia de porcella Mallorquina, amb la qual a partir d'ara s'identificaran totes les peces de porcella nascuda, criada i espellada a l'illa. És la primera vegada que es crea una marca per distingir aquesta carn.

La marca neix gràcies
a la feina conjunta entre el sector i la Conselleria, que veu «amb preocupació» el futur del sector per la caiguda dels preus i la competència externa en productes de porcí. Amb aquesta identificació, el sector encara la campanya de Nadal «amb més optimisme».

Així ho ha explicat el conseller, Vicenç Vidal, que ha entregat a l'encarregat de la secció de carnisseria de la cadena Hipercentro un dels cartells que permetran identificar als consumidors l’autèntica carn de porcella mallorquina.

La marca ha estat registrada per l'empresa pública Llavor en l'oficina de patents i serà cedida a les Agrupacions de Defensa Sanitària (
ADS) perquè els associats facin ús d'ella. El segell de la marca es posarà en els escorxadors una vegada s'hagin sacrificat els animals, i serà una garantia d'origen i proximitat del producte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.