cielo claro
  • Màx: 22.59°
  • Mín: 13.08°
22°

[VÍDEO] UOB insta el Govern a rectificar i pagar l'extra de Nadal del 2012

Unió Obrera Balear, Sectorial d'Ensenyament, ha instat el Govern a rectificar les declaracions de la portaveu, Pilar Costa.

Unió Obrera Balear, Sectorial d'Ensenyament, ha instat el Govern a rectificar les declaracions de la portaveu, Pilar Costa, del passat 8 de desembre quan informà que el cobrament complet de la paga extra de Nadal del 2012 s'ajornava fins a l'any 2018 (un 25% es pagaria el gener del 2017 i el 12,5% restant el gener del 2018), i a anunciar que es compromet a complir l'Acord de Govern de 18 de desembre del 2015, que estipula que s'ha d'abonar la quantitat pendent com a molt tard el pròxim mes de gener.

En aquest sentit, des de UOB recorden que l'Acord marc d'Educació del 30 de setembre del 2015, signat pels sindicats STEI, CCOO i ANPE i rebutjat per la majoria dels docents que ho consideraren «magre» i «esquifit» en una votació democràtica, establia que s'havia d'abonar la quantitat pendent dins el curs 2015-2016, un compromís que es va rebaixar posteriorment a l'acord de Govern esmentat. Així, informen que es reserven el dret a emprendre les accions legals que considerem oportunes si es confirma una nova rebaixa.

Finalment, han apuntat que esperen la rectificació per part del Govern es faci amb la màxima rapidesa «per esvair el malestar que han provocat les paraules de la portaveu i donar tranquil·litat al col·lectiu docent».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Què deien els candidats?, fa mes de 7 anys

Els candidats de UOB, abans de les eleccions sindicals, passaven pels claustres dien coses tals com "tenir alliberats sindicals és casta", "nosaltres no tindrem alliberats sindicals".
Quanta estona va estar UOB a tenir alliberats sindicals? Quants en té? Fins quan pensen seguir fent de casta?
Aquesta gent està legitimada per a parlar dels incompliments dels altres?

Valoració:-7menosmas
Per Què deien els candidats?, fa mes de 7 anys

Què deien els candidats del sindicat UOB abans de les eleccions sindicals pels claustres de professors?
"No tindrem alliberats sindicals". "La figura de l'alliberat és casta".
Quant de temps va tardar UOB a tenir alliberats sindicals? Quans en té? Fins quan?
Aquesta gent està legitimada per a demanar sobre els incompliments dels altres?

Valoració:-6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente