lluvia ligera
  • Màx: 15.4°
  • Mín: 7.22°
10°

Podem expulsa Huertas, Seijas i Bachiller

La comissió de garanties de Podem ha expulsat del partit aquest dilluns la presidenta del Parlament, Xelo Huertas, la diputada Montserrat Seijas i al membre de la formació, Daniel Bachiller.


Així ho ha confirmat el secretari general de Podem a les Balears, Alberto Jarabo, a la Cadena Ser, on ha explicat que aquesta decisió s'ha adoptat després d'atendre les al·legacions presentades. Ara, els afectats o bé han d'acceptar aquesta resolució o bé disposen de set dies hàbils per recórrer.

Cal recordar que el passat 7 de novembre el secretari d'Organització de Podem, Pablo Echenique, va informar que l'Executiva havia decidit suspendre cautelarment de militància i obrir una investigació a Huertas, Seijas i Bachiller, per presumptament haver utilitzat el seu càrrec públic per beneficiar Bachiller a través de la signatura d'un conveni entre el Govern i el laboratori científic que dirigeix.

Segons va dir llavors Echenique, existeixen "indicis" que aquestes dues diputades podien haver maniobrat per afavorir els interessos personals d'aquest dirigent i, per això, i a petició de la direcció de Podem a les Balears, van decidir obrir un expedient disciplinari -que haurà de resoldre la comissió de garanties- i suspendre'l cautelarment de militància.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per unaperaqui, fa mes de 7 anys

Siguem realistes: els partits es nodreixen de gent, d'una mostra de població aleatòria. I la població que hi ha és així, per tant no és estrany que a qualsevol partit li surtin aprofitats que usen el càrrec per beneficiar-se ells o amics.

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente