cielo claro
  • Màx: 21.82°
  • Mín: 13.08°
21°

Més de 500 persones es manifesten contra la violència masclista

Més de 500 persones s'han mobilitzat aquest divendres amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, en un acte que ha comptat amb una 'performance' simbòlica i una gran xiulada final contra la violència cap a les dones.

La concentració, convocada per diverses entitats integrades en el moviment feminista de Mallorca, ha partit de la Plaça de la Porta Pintada i ha culminat a l'escenari del Born.

A la 'performance', dones de diferents edats vestides de bruixes han fet una «dansa contra la violència masclista» entonant consignes i acabant amb un ball.

Així mateix, s'ha recordat la dona assassinada a Fuenlabrada, presumptament degollada per la seva parella.

Finalment, en lloc d'un minut de silenci s'ha volgut fer una gran xiulada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Josep Pagés i Canaleta de Cardedeu, fa mes de 7 anys

Maria poden fer mil Manifestacions NO SERVIRA DE RES ,,, .. Aqui lo que podria servir de algu seria AL MALTRACTADOR que se li posi uns cuans anys de preso nomes per maltractar una Dona SI LA MATA .CADENA PERPETUA No sorti mes de la preso EL VIOLADOR Tampoc a de sortir de la preso ... Mentres no tinguen una JUSTICIA MES DURA Amb els seguiren tenin DONES MALTRACTADES I MORTES ASESINADES ......¿ Per què no ja MONUMENTOS A LES DONES MORTES PER LA VIOLENCIA MACHISTA ? Que les recordi per sempre mes .I EN CANVI TENIN EL MONUMENTO FRANQUISTA DE TORTOSA Que nomes RECORDA LA DICTADURA DE FRANCO .. Res algu u tenia que dir .. .. FALTA VEURA una plaça ques digui .... PLAÇA DE LAS DONES MALTRACTADES ,,,.. i fer-lis un monument AMB EL NOMS DE TOTES LES MORTES .

Valoració:0menosmas
Per Maria, fa mes de 7 anys

L' únic bo que té tot això, és veure que ho ha molta homes que es manifesten juntament amb les dones, en contra de la violència masclista. Tan de bo tots junts, acabem per sempre amb aquesta xacra.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente