cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.07°

Arriba la II Fira del Mercat Social

La II Fira del Mercat Social de Mallorca se celebrarà el cap de setmana del 19 i 20 de març al pati de la Misericòrdia de Palma, amb una presència prevista de 40 expositors i amb la intenció de superar el nombre de visitants de la primera edició, a la qual varen acudir 3.000 persones.

Aquesta fira és un projecte promogut per l’associació Mercat Social Illes Balears, que té per objectius afavorir la visibilitat pública de les empreses i iniciatives del mercat social i fomentar la cooperació entre els membres del sector.

Els 40 expositors prevists comprendran diversos àmbits com l’agricultura ecològica, reutilització i sostenibilitat ambiental, comerç just, inserció social i de persones amb discapacitats, cooperativisme, educació i cultura, banca ètica i altres serveis amb criteris alternatius com ara energia o comunicacions.

A més d’expositors, la fira comptarà amb activitats paral·leles, com tallers per a nins, xerrades, presentacions i exposicions permanents sobre temàtiques vinculades al consum responsable.

Mercat Social Illes Balears sorgí amb la voluntat de construir una xarxa social i econòmica entre les iniciatives del mercat social i les persones consumidores per contribuir des de l’activitat econòmica a la construcció d’una societat basada en valors democràtics, ecològics i solidaris i al benestar col∙lectiu.

Actualment està formada per 18 organitzacions associades, amb presència a través de grups insulars a Mallorca i a Menorca: Federació de Cooperatives, que agrupa les cooperatives de treball associat, agroalimentàries i de consum, Xarxa d’Economia Alternativa i Solidària REAS Balears, Càritas Menorca, S’Altra Senalla, Entrepobles, Cooperativa Coanegra, Ateneu Pere Mascaró, Cooperativa de Consum San Crispín d’Alaior, les Associacions de Productors d’Agricultura Ecològica de Mallorca i Menorca, GOB Menorca, Som Energia, Sa Tenda Ecològica, Ethicoo, Baby Stock, S’Hort Ecològic, Lmental Sostenibilitat i Futur S. Coop i Fundació Somiadors Solidaris.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.