algo de nubes
  • Màx: 18.7°
  • Mín: 8.69°
18°

La Fundació Baleària facilitarà el trasllat d'artistes entre Mallorca i Menorca

La Fundació Baleària ha arribat a un acord de col·laboració amb Jazz Obert, la Sala Jazzbah i la discogràfica Velomar Records per facilitar el transport a Menorca de grups mallorquins que participen en el Festival Internacional de Jazz de Menorca 2016 o actuen a la sala de concerts de Ciutadella, segons han informat aquest dimecres fonts de la naviliera.

«La voluntat de la Fundació Baleària és ser un pont cultural entre territoris, ja sigui perquè els menorquins puguin gaudir d'artistes de Mallorca en esdeveniments tan consolidats com el Festival de Jazz com per promoure que els músics menorquins es puguin donar a conèixer a la illa veïna», ha assenyalat Ricard Pérez, gerent de la Fundació que facilitarà el trasllat dels artistes i equips en bucs de la companyia.

El Festival Internacional de Jazz de Menorca és una cita en el calendari cultural de Menorca des de 1999, que se celebra aquest any de març a maig. La Fundació Baleària facilitarà el transport dels grups mallorquins Long Time No Swing, Monkey Doo, Trispol i El Niño Alcalino and the Chuskers.

A més, la Fundació col·laborarà amb la sala Jazzbah de Ciutadella, un local de referència que duu més de quinze anys programant música en directe. Així, en els propers mesos arribaran a la illa de la mà de la naviliera els mallorquins Jansky i Cap de Turc.
Finalment, la Fundació donarà suport al segell de música independent Velomar Records, creat a Ciutadella el 2014. Aquest mes, participarà en el trasllat del grup Leonmanso a Mallorca, on realitzarà una gira.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I doncs, fa mes de 8 anys

Amb el "show sado-latino" inclòs? Me referesc a la p0rcada que li feren a Cris Juanico uns moxicas mariners, que tenien llavors les claus del vaixell.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente