algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10°
10°

MÉS proposa una ponència d'estudi perquè Balears tengui una llei de residus

MÉS ha demanat aquest dilluns la creació d'una ponència d'estudi sobre la possibilitat que Balears compti amb una llei autonòmica de residus, ja que és una de les poques comunitats que no disposa d'aquesta normativa.

El portaveu parlamentari de MÉS per Mallorca, David Abril, ha destacat la relació entre aquesta llei, la saturació que hi ha a les illes i la necessitat de que es produeixi un canvi de model econòmic que tengui en compte els «límits mediambientals» de la comunitat. Abril ha indicat que aquesta proposta ja l'han plantejat a la resta de grups que donen suport al Govern i s'ha mostrat sorprès davant la reacció d'Ecoembes per la possibilitat de que s'estableixi a Balears un sistema de retorn d'envasos.

Solidaritat amb els treballadors de Bimbo

MÉS ha expressat la seva «solidaritat» amb els treballadors de l'empresa panificadora, Bimbo. I ha celebrat el «canvi d'actitud» del govern amb aquests temes respecte a l'anterior executiu, que va dir que els ERO eren temes d'«empreses privades» . «Esperem que aquesta legislatura es posin en marxa mesures com el pla d'indústria o la llei d'indústria, perquè hi hagi eines legals per aturar aquesta immoralitat de les grans empreses amb beneficis i sense escrúpols per fer fora gent», ha declarat el portaveu.

Quant al ple d'aquest dimarts, Abril ha lamentat que no hi hagi hagut predisposició per part dels grups polítics per unificar els debats i ha considerat que la del dimarts matí serà una jornada «una mica absurda perquè hi haurà quatre debats per a parlar del mateix». En concret, sobre el decret urbanístic.

De la seva banda, la diputada econacionalista Joana Aina Campomar ha explicat les PNL que defensarà el seu grup en comissió, aquesta setmana, amb les quals rebutgen la reforma de la llei del Tribunal Constitucional espanyol, plantejada pel PP en considerar que atempta contra la separació de poders.  

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per M, fa mes de 8 anys

Hi no vull un sistema de retorn a Balears. M'he informat i he sabut que aquest sistema només s'encarrega d'ampolles de begudes i llaunes de refresc. I, què passa amb les bosses de plàstic, llaunes de conserva, brics, ampolles d'oli, detergent i un llarg etcètera? Doncs que haurem de fer dos viatges per llençar la brossa, els preus d'aquells productes es dispararan i per a què? Perquè els propietaris d'aquelles màquines s'emplenin les butxaques.

Amb mi no hi compteu.

Valoració:0menosmas
Per Paula, fa mes de 8 anys

El problema del reciclatge és que gran part de la població no recicla. Sense gent involucrada en la causa, tant és el sistema que hi hagi, perquè es continuaran excedint els límits mediambientals.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente