algo de nubes
  • Màx: 17.07°
  • Mín: 9.93°

#UnaPassaMÉS històrica per arribar a Madrid

Des del mateix escenari, des de la mateixa sala on retronaven els crits d'alegria aquell 24 de maig. La seu on MÉS per Mallorca celebrava uns resultats històrics ha tornat a recollir noves esperances. Can Alcover acollia dijous l’acte de presentació de les candidatures del  partit ecosobiranista per a les eleccions generals. A l’acte, hi han participat els 17 candidats al Congrés -entre els quals hi ha 10 dones i 7 homes-, i també candidats i candidates al Senat.

Arran dels transcendentals resultats de les eleccions del 24 de maig, la regidora d’Ecologia, Agricultura i Benestar Animal de l’Ajuntament de Palma, Neus Truyol, es mostrava molt optimista amb la possibilitat d’aconseguir un diputat al Congrés, a més de ser l’encarregada d’introduir i presentar l’acte.

Cal dir que és la primera vegada que a l’arxipèlag es duen a terme unes primàries perquè sigui la ciutadania de les Illes les que puguin triar candidats i candidates de Balears per al Congrés dels diputats i el Senat.

Hi ha prop de 3.000 persones registrades per exercir el seu vot, una tercera part d’aquesta xifra són persones que tot i que no formen part de la formació, han decidit sumar-se a aquest procés obert. La propera cita serà aquest dissabte, 31 d’octubre, que es duran a terme les votacions a les Primàries arreu de Mallorca. El nucli per a votar a Palma serà a l’Escorxador i és on s’hi concentrarà la major part de l’activitat de l’illa.

Per consultar els candidats i candidates al Congrés i al Senat es pot consultar a la web http://primariespermallorca.cat/candidatures-congres.html http://primariespermallorca.cat/candidatures-senat.html

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.