algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

El sindicat Alternativa insta Educació a fer una nova proposta d'acord

Després de conèixer els resultats de les votacions sobre l’acord Marc per desconvocar la vaga indefinida que proposava la Conselleria d’Educació i Universitats, Alternativa Docent «pren nota d’aquestes dades i defensarà davant del Govern la veu dels docents». A més, instarà la Conselleria a fer una nova proposta «perquè continuï el diàleg i s’arribi a un acord que sigui satisfactori per a totes les parts i que sigui beneficiós al conjunt del sistema educatiu».

El sindicat, a través d'un comunicat, vol expressar «la seva enorme satisfacció per la gran participació dels docents». Recorden que han estat les Assemblees de centre qui, coordinades per l’Assemblea Docent, ha preparat tot el que era necessari per poder dur a terme aquestes votacions de manera «transparent i democràtica».

Els docents que han expressat la seva opinió «ho han deixat ben clar», afirmen. Amb un 69,09 per cent dels vots, rebutgen aquest acord «per ser completament insuficient i poc valent».

Per últim Alternativa Docent manifesta que «s’han trobat a faltar mesures que reduïssin els efectes de les polítiques de l’anterior govern en qüestions econòmiques, però sobretot en elements que afecten directament en l’educació de l’alumnat de les Illes balears: aules massificades, hores lectives del professorat, entre altres».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Consulta, fa mes de 8 anys

Moltes persones i alguns centres (alguns bastant grans i amb més de 100 professors) han fet arribar la seva protesta al comité de vaga pel tipus de pregunta i exigint una consulta similar sobre la vaga indefinida. Però clar, el comité quelitas s'ho calla i ho amaga. Guillem i Iñaki, no ens torneu a parlar de democràcia, per favor.

Valoració:-4menosmas
Per Coherencia, fa mes de 8 anys

Ara el que toca, per coherència, es tornar a posar-se de vaga. Enga, Quelitas, a que "no hay cojones".
Quina farsa de comité de vaga manipulador i mentider.

Valoració:-5menosmas
Per sa perdiu, fa mes de 8 anys

Lucia, Lucieta... em podries fer una.... gracieta

Valoració:-2menosmas
Per @Lucia, fa mes de 8 anys

No, encara no han dimitit. No tenen vergonya.

Valoració:-4menosmas
Per Sa qüestió, fa mes de 8 anys

Preguntes que no s'han fet i s'haurien d'haver posat a les paperetes:
1. Has llegit el pacte? Sí/Pots pensar!
2. S'ha de desconvocar la vaga? Sí, ja fa beneit/No encara
3. És bo que la UOB i alternativa siguin al comitè de vaga? Sí, perquè així tothom veu que està tot manipulat/No, perqiè ho manipulen tot
4. S'han d'elegir democràticament els representants de l'assemblea? Sí, això és pitjor que una monarquia/ No, a jo m'agraden les dictadures norcoreanes...

Valoració:-6menosmas
Per Miquel Fuli, fa mes de 8 anys

El que han dit aquests 3.200 docents és que l'Acord no és suficient per desconvocar la vaga, tot i que s'ha evitat la paraula "vaga" a les votacions. Idò, hauran de ser consegüents amb el que han votat: fer vaga. Record que la recuperació de les condicions sociolaborals era una de les reivindicacions que dugueren a la vaga i que la majoria de les 100.000 persones de la manifestació no varen sortir al carrer per això.

Valoració:1menosmas
Per joan, fa mes de 8 anys

3.200 professors insten a l'Assemblea a reprendre la vaga indefinida,
Au, al·lots, POSAU DATA!!! JA!!!!

Valoració:2menosmas
Per Lucia, fa mes de 8 anys

Ja han dimitit Caldentey i Baos???

Valoració:5menosmas
Per Sa Jaia Quaresma, fa mes de 8 anys

O no hi ha llibertat d'expressió? És que els únics que poden dir botxors són els talibans queliteros? El que no sabem és quin borino de periodista escriu aquest blog-diari, perquè és monotemàtic el pobre...

Valoració:-9menosmas
Per Sa jaia Bigalot, fa mes de 8 anys

A "Ets un pesat":
Ni som lliberat ni som de l'STEI, per tant, línia d'equivocacions! Però no me sabria greu, perquè l'STEI és de lo més sèrio que hi ha en aquests "mundos de Dios"... Talment s'Alternadora! ;-)
Besos!

Valoració:-10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente