nubes dispersas
  • Màx: 18.87°
  • Mín: 13.93°
18°

Armengol, en 100 dies, no ha rebut ni l'OCB, ni el GOB ni els vaguistes de fam

S'acaben de complir cent dies de Govern d'esquerres a les Illes Balears i en contrast amb el discurs oficial que es tracta d'un govern pròxim a la ciutadania, la presidenta Francina Armengol encara no ha rebut les principals entitats del la societat civil.

L'entitat més perseguida per l'anterior executiu, l'Obra Cultural Balear, encara no ha rebut l'atenció de la presidenta, tot i que té sol·licitada una audiència des del sendemà de la presa de possessió d'Armengol. L'altra entitat referent de la societat civil, el GOB, tampoc no ha estat convocada per la presidència, tot i que la seva portaveu, Margalida Ramis, ha confirmat aquest dijous que també la tenen sol·licitada des de fa mesos. Armengol tampoc no ha tengut temps per rebre en audiència l'Assemblea de Docents, entitat que ha protagonitzat les mobilitzacions més importants de la legislatura passada, tot i que en aquest cas sí que ha participat en reunions en què hi havia representants d'aquest col·lectiu. Tampoc el sindicat majoritari en el sector educatiu, STEI-i, no ha merescut ni una hora de la presidenta. I tot i que era un gest esperat per certs sectors, tampoc no ha rebut les persones que protagonitzaren la vaga de fam per la Llengua— Jaume Bonet i Tomeu Amengual— o la vaga de fam per l'ensenyament en català, Jaume Sastre.

A títol anecdòtic cal dir que l'anterior president, José Ramón Bauzá, sí que va rebre els representants de l'OCB dins els cent primers dies. El 18 de juliol, això sí.

Més tard, l'1 d'agost va rebre el president de la Fundación Nacional Circulo Balear.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Jaume Bonet, fa mes de 8 anys

Joan, com que també m'esmentau, vull deixar clar que no crec que la vaga de fam d'en Jaume Sastre fos simulada i tampoc crec que l'article en qüestió l'haja dictat ell.

Valoració:0menosmas
Per Joan, fa mes de 8 anys

Jaume Bonet, aquest "article" està escrit al dictat de Jaume Quelitas Sastre perquè no sap como estar sempre en el candelabro. A més de simular vagues de fam, té aires de folclórica.

Valoració:-3menosmas
Per Jaume Bonet, fa mes de 8 anys

Com que l'article m'esmenta a jo vull deixar clar que ni he demanat que la Sra. Armengol me rebi, ni m'ha passat pel cap que ella me demanàs que hi anàs, ni veig per quin motiu hauria de demanar-me ella que la visitàs. Sí que esper que el nou govern desfaci les malifetes que va fer l'anterior govern també en lo que fa referència al requisit de coneixement de la nostra llengua per part de tots els funcionaris que exercesquen a les illes Balears.

Valoració:5menosmas
Per Mercè, fa mes de 8 anys

Bé que hi anaven, els polítics, a visitar els vaguistes, quan governaven els peperos. Era tot un reguitzell de gent que circulava per sa Casa Llarga i Can Alcover i ara ens hem de veure amb la vergonya que ni són capaços de connectar les televisons de Catalunya ni de posar una IB3 en català i de qualitat. Ara resulta que la fita aconseguida és haver convocat el Consell Social de la LLengua, quatre mesos després de les eleccions! I aquestes dues senyores que duen la conselleria de Cultura que diuen que volen fer pedagogia a favor del català. Això què vol dir, que tornaran editar material que posi: "estima la teva llengua"? D'això se'n diu regionalisme de tres pessetes.

Valoració:13menosmas
Per Quelitas no, fa mes de 8 anys

Vaga de fam en Quelitas?

Valoració:0menosmas
Per Estim Mallorca, voto partits d'aquí, fa mes de 8 anys

Votar partits que són una sucursal de Madrid és negatiu per a les Illes Balears. Si volem un millor finançament, sensibiliat per sa nostra llengua, economia i gent, votam partits d'aquí que només depenen de noltros.

MÉS per Mallorca i El PI (Proposta per les Illes). Votam partits d'aquí que defensen els interessos de la gent d'aquí!

Valoració:8menosmas
Per nacre, fa mes de 8 anys

Hola, emigrante. La importància d'aquestes entitats, lluny de basar-se en les causes que defensen ja que totes les existents a les illes Balears contribueixen a defensar causes tan justes com les que comenta el titular, se fonamenta en les seves trajectòries històriques que els atorga la qualitat d'haver estat capaces de convocar el major nombre de persones al carrer a favor de la llengua, el territori i l'educació.

Valoració:13menosmas
Per Quina vergonya de Presi., fa mes de 8 anys

Li agrada mès un bon berenar a Madrid amb els Españistanos i fer capades en el rei.

Valoració:19menosmas
Per emigrante, fa mes de 8 anys

Así que la OCB es de " ...les principals entitats del la societat civil."
Y el GOB y STEI también.

¿Quién lo determina? ¿TM o Db?

Valoració:2menosmas
Per jomateix, fa mes de 8 anys

Però sa berganta de Podemos si que va rebre als pallassos de Fundasión Kaime III

Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente