algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
16°

Empresaris i sindicats, contents amb el paquet de mesures del Govern

La presidenta de la Confederació d'Empresaris de Balears (CAEB), Carmen Planas, i el secretari general de Comissions Obreres (CCOO), José Luis García, han coincidit en celebrar el paquet urgent de mesures actives per a l'ocupació dotat amb 11,1 milions d'euros que el Govern ha anunciat aquest dimecres horabaixa.

Planas ha destacat que les mesures compten amb el seu «suport» i ha assenyalat que «és molt important que l'administració compti amb les empreses perquè són les que creen treball». Així, ha demanat que el Govern «faci polítiques d'ocupació que ajudin a les empreses a augmentar la competitivitat i a fomentar la flexibilitat laboral», així com «mesures que facilitin la contractació indefinida i noves negociacions col·lectives».

García, per la seva banda, ha dit que aquest paquet que contempla mesures per a majors de 45 anys i per a joves que ni estudien ni treballen és «important». Pel que fa a les que concerneixen a la gent gran desocupada, el secretari general ha destacat que és una «reivindicació» que el seu sindicat du fent en els «últims anys». «Ara toca –ha expressat– començar a dissenyar polítiques per cobrir les necessitats de col·lectius de manera més extensa, amb més pressupost i més personal en el Servei d'Ocupació (SOIB)».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.