lluvia ligera
  • Màx: 15.4°
  • Mín: 7.22°

Esquerra Oberta reclama una coalició per defensar els interessos illencs a Madrid

Esquerra Oberta reclama una coalició per defensar els interessos illencs a Madrid. | Arxiu

Esquerra Oberta de Calvià ha reclamat aquesta setmana un gran acord entre els partits d'esquerres per encarar les eleccions estatals. L'objectiu, segons han afirmat, és afavorir el canvi a l'Estat i garantir la màxima representació possible per tal de defensar els interessos illencs a Madrid.


Els membres de la coalició d’esquerres, formada per MÉS per Calvià, Izquierda unida de Calvià i independents d’arreu del municipi, van aprovar en assemblea el suport a la creació d’aquesta coalició unitària dels partits de les quatre Illes per tal de treballar conjuntament per fer possible el canvi.

La Coalició Esquerra Oberta de Calvià va néixer, precisament, per garantir el canvi al municipi a partir d’uns principis definidors de la mateixa (entre aquests destaquen el compromís amb la democràcia, amb la participació ciutadana, amb la justícia social, amb la transparència, amb la cultura i amb el país i amb un nou model econòmic, ocupacional, turístic i territorial) i, finalment, va estar format pels membres dels partits impulsors, MÉS per Calvià I Izquierda i Unida a Calvià, però també per persones que, a títol personal, van decidir sumar-se al projecte.

Un cop assolit l’objectiu marcat a nivell municipal, que hagués pogut treure molts millors resultats per l’esquerra al municipi, que els ja aconseguits, en global, si també s’hi haguessin afegit els membres d’altres formacions que representen l’esquerra al municipi en lloc d'anar separats, l’assemblea d’Esquerra Oberta va acordar instar a aquest gran acord per traslladar els èxits de l’esquerra a les passades eleccions municipals i autonòmiques.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I doncs, fa mes de 8 anys

I van vestits d´hivern, amb anoraks i abrics a principis de setembre! Jo crec que ni tan sols és cap seu del PSM, que és una foto d´arxiu d´EU, per exemple.

Valoració:4menosmas
Per Efectivinguonder, fa mes de 8 anys

Yo sí me he fijado, amigo. Sobretodo cuando estamos en campaña.
Eso demuestra que en Mes son catalanistas, pero no gilipollas

Valoració:1menosmas
Per MES és +ejpaña i -PSM, fa mes de 8 anys

Vos heu fixat la gran quanitat de símbols "españoles" que es veuen a les fotos de MES i en canvi les senyeres han gairebé desaparegut?

Valoració:4menosmas
Per Feixistes, no gràcies, fa mes de 8 anys

Balears, valencians, i aragonesos, sempre agermanats contra es feixisme pancatalanista.

Pancas, GO HOME

Valoració:-5menosmas
Per espanyol... no gràcies, fa mes de 8 anys

El problema és que dins aquests partits d'equerra hi ha molts espanyolistes i no reconeixen més nacionalisme que el castellà. Republica sí, però que segui una república dels països catalans. Recordau el que varen fer els republicans espanyols amb Catalunya poc abans de la guerra del 36.

Valoració:5menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

Si no se junten els partits d´esquerra i també haurien de fer-ho els nacionalistes, el PP se juntarà amb Ciudadanos i tornarem tenir dreta per quatre anys més, si és que aguantam i no morim tots per sobre-explotació.

Valoració:2menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 8 anys

L'idea ès bona però no ès nova, quan es va conseguir va tornar la República, crec que al final "tants de caps, tants de barrets" ojalá m'equivocàs.
De moment els únics que han tornat son "els Borbons" i els altres estan al matèix lloc comandant.
Salut i república, pot ser que n'arribi alguna, abans del que pensen molts.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente