algo de nubes
  • Màx: 18.84°
  • Mín: 9.02°
18°

La Conselleria d’Educació i Universitat oferirà de forma provisional els estudis de jazz i música moderna el curs 2015/2016

La Conselleria d’Educació i Universitat ha comunicat tant a l’equip directiu en funcions del Conservatori  com als alumnes matriculats als estudis de Jazz i Música Moderna que, de manera provisional, podran cursar aquests estudis com a itinerari curricular dins l’especialitat d’interpretació.  

Cal destacar que l’itinerari serà una proposta que just es farà per aquesta promoció, es a dir, cada any s’implantarà el curs corresponent de forma successiva i desapareixerà el curs anterior.

Amb aquesta decisió, que s’emmarca en el procés de reflexió que obrirà la Conselleria amb tots els col·lectius implicats sobre l’oferta educativa del Conservatori Superior al llarg del curs que ara comença, es respecten els drets adquirits pels estudiants matriculats als estudis de Jazz i Música Moderna.
 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Volem el que és NOSTRE!, fa mes de 8 anys

PEL REPARTIMENT DE LA CAIXA DE RESISTÈNCIA
Ara que ja no té raó de ser la vaga indefinida, els que vàrem fer vaga tenim dret a cobrar de la caixa de resistència.
Segons les darreres informacions, hi ha més de 200000, tot i que no està confirmat, i podrien ser més.
Els que vàrem fer vaga tenim dret a accedir a aquests doblers, ja que els donants els varen donar per això.
Quan es va fer la primera repartida, es varen posar unes condicions i uns terminis massa curts, i molta gent no vàrem poder demanar ajut.
Ara toca repartir la resta de la caixa. Per això, hem d'enviar tots correus electrònics al comitè de vaga i demanar-ho. Si no, mai no veurem un cèntim dels doblers que són NOSTRES.

ENVIA EL CORREU A assembleadocentsib@gmail.com

Valoració:0menosmas
Per ......, fa mes de 8 anys

Supòs que deu ser de manera experimental, per veure si hi ha demanda abàns de fer-ho oficial.
Me pareix una bona idea, i pel que se vulgui dedicar de manera profesional, probablement el Jazz i la Música Moderna, tenguin més sortida.

Valoració:3menosmas
Per anticatalufet, fa mes de 8 anys

Si no son en catalino no me interesan...

Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente