algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Els alumnes de l'IES Binissalem es tornen a plantar per demanar la dimissió de la directora

Imatge de la protesta de divendres dia 5 de juny a l'IES Binissalem | Font: STEI

Alumnes de l'institut de Binissalem han tornat a fer una protesta amb l'objectiu de demanar la dimissió de l'equip directiu. Els estudiants s'han assegut una altra vegada a l'entrada de l'edifici i amb crits i consignes han demanat que tant la directora imposada a dit per la Conselleria d'Educació com la resta dels membres de l'òrgan de govern del centre se'n vagin.

La protesta d'avui està del tot lligada a la de divendres passat. Segons informa el diari 'Ara Balears', arran de l'episodi reivindicatiu de la setmana passada, la Conselleria d'Educació va assegurar que membres del departament d'Inspecció visitarien el centre aquest dilluns. És per això que, esperant l'arribada del personal de l'Administració, els alumnes han decidit fer tot el possible per visibilitzar la seva disconformitat amb l'equip de direcció del centre.

Els alumnes han estan asseguts des de les 8 h del matí i molts hi han quedat fins el final de la jornada. Un professor del centre, Toni Salvà, ha explicat a dBalears que tot i que s'esperava aquesta reunió de membres d'Inspecció al centre, encara no han arribat i els professors no tenen cap informació sobre si la reunió s'ha cancel·lat o si, finalment, es produirà. Salvà, es queixa que tots els docents estan molt «desconcertats» perquè no han rebut «cap tipus d'instrucció» per part de la direcció del centre que els indiqui què han de fer. De moment, no plantegen intervenir perquè els alumnes abandonin la protesta, com sí que van fer divendres passat, i assegura que la situació al centre és caòtica. Salvà ha explicat que mentre «l'institut és ple de pancartes i cartells que demanen la dimissió de l'equip directiu», la directora es troba al pati amb un grupet d'alumnes però no sap si «estan fent classe o un altre tipus d'activitat». Davant aquesta actitud de l'equip que en teoria hauria de gestionar la crisi, Salvà assegura que han sol·licitat a la Conselleria d'Educació que intervingui per intentar encarrilar la situació.

Un altre professor de l'institut ha explicat que la Conselleria han confirmat que a les 13.30 h personal d'Inspecció s'hi desplaçarà perquè els professors han telefonat a la Conselleria per demanar que afrontessin la crisi derivada de la protesta dels alumnes, però que la intervenció no té com a objectiu el fet de plantejar una possible dimissió o destitució de l'equip directiu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per mallorquin, fa mes de 8 anys

JOANOT, PORQUE EL FASCISMO EDUCATIVO QUIERE QUITAR DEL MEDIO, UTILIZANDO A LOS CHAVALES, A UNA DIRECTORA QUE NO TRAGAN, YA QUE LOS DOCENTES FASCISTORROS PRETENDIAN MANTENER SIN DIRECCION DEL CENTRO UNA VEZ DIMITIO EL ANTERIOR, UTILIZANDO LA POLITICA EN LAS AULAS, METODO QUE VIENE IMPONIENDO LA ASAMBLEA DE FACHORROS CATALANISTAS.
TE HA QUEDADO CLARO?

Valoració:1menosmas
Per Joanot Martorell, fa mes de 8 anys

Però algú sap el perque demanen la dimissió de l'equip directiu?

Valoració:-1menosmas
Per bullying, fa mes de 8 anys

Pensau que per damunt de tot som persones i que cadascú pensi si voldria i és just el que aquesta directora, cpm a esser humà, ha de suportar.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente