algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
24°

La Conselleria d'Educació envia instruccions sense signar i ofereix un canvi de data per les proves LOMQE

El dia abans de la data prevista per l'inici de les proves LOMQE de tercer de primària i amb la crida al boicot i la vaga realitzada per entitats com l’assemblea de docents o la FAPA, la Conselleria d’Educació dóna senyals de preocupació davant l’acció convocada.

Des de l'IAQSE (Institut d'Avaluació i Qualitat del Sistema Educatiu de les Illes Balears) i des del departament d'inspecció educativa s'han tornat a enviar instruccions sense signar a totes les escoles de primària. Els escrits contradiuen una ordre i una resolució que sí que han estat signades per la mateixa Consellera. A la nota es diu que 'si per qualsevol motiu no es poden realitzar les proves els dies 19 i 20 de maig, s'hauran de realitzar qualsevol dia que el centre escolar ho planifiqui, [...] tal com estableix el punt 5.2 sobre alumnat absent el dia de la prova'.

Però el nou document enviat des de la Conselleria presenta un espai contradictori, ja que la normativa és clara en aquest punt. L'Ordre de la consellera de 6 de març de 2015 diu que les proves s'hauran de fer a tots els centres els mateixos dies i a la mateixa hora i la resolució de la consellera de 19 de març de 2015 indica que aquests dies són el 19 i el 20 de maig.

Per tant, que hi hagi una segona oportunitat per a l'alumnat absent contradiu l'esperit de la mateixa prova. A més, des de l’Assemblea de Docents s’afegeix que «el fet que a cada centre es facin les proves en dates diferents ja dibuixa el poc interès científic de les mateixes».

El col·lectiu recorda que «davant una nova situació d'indefensió jurídica», els mestres i equips directius han de demanar instruccions per escrit i firmades. Per tant, els docents afirmen que «mentre aquestes no arribin, allò que s'ha de seguir és el que està signat per la consellera, Núria Riera». A més, reiteren que en cas que existeixin pressions de qualsevol tipus, cal avisar a la comissió jurídica de l'Assemblea de Docents per rebre el suport adequat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Els papers banyats, a la paperera., fa mes de 8 anys

Que ho són de valents! No saben donar la cara.
No firmen perquè saben que el que fan no està bé.
I tenen poooor! Que hi haurà eleccions i no volen haver firmat res que no sigui conforme. Podrien anar a la presó, com tants d´altres polítics?

Valoració:1menosmas
Per uajorno, fa mes de 8 anys

"Tanmateix, ens tornaran a votar" deia diumenge passat la llesta. Ja ho veurem consellera RIera, ja ho veurem. La patacada serà antològica. Bon vent i barca nova!

Valoració:6menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 8 anys

Ja fa temps que Rafel Crespí va destapar que la Riera feie molta PPudor, i no era una filtració.
Salut

Valoració:14menosmas
Per Tià, fa mes de 8 anys


Dolents i beneits, són aqueixa púrria.

L'altre dia, a un poble de Mallorca, hi havia, al vespre, un míting de Més. Diverses persones varen esser amenaçades, telefònicament, si hi anaven.

Màfia pura, mala gent. I, a més, covards.

I el votant mitjà del PP aprova i aplaudeix aquests sistemes.

A propòsit, heu sentit mai que ningú bravegi d'haver votat el PP? Jo, una persona mai. Se n'amaguen perquè se senten culpables de contribuir al joc brut.

I la senyora Riera braveja d'aconseguir vots a cop de porcella rostida.

És possible, vergonya i ignomínia d'aquesta casta? On teniu la decència, votants del PP?

Valoració:23menosmas
Per Pep Sala, fa mes de 8 anys

Amb aquest desgovern el caos ja és la norma habitual!

Valoració:21menosmas
Per Pep, fa mes de 8 anys

Un document administratiu, per a ser vàlid, ha d'anar signat per l'autor o qui n'aprova el contingut. Si no, al fems.

Valoració:23menosmas
Per pepet, fa mes de 8 anys

Nuria, no ets mes beneita perquè no t'entrenes.

Valoració:24menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente