algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

El PSM havia sol·licitat el 2007 la investigació del cas Nerer

Les indagacions que avui ha iniciat la Fiscalia Anticorrupció a Ciutadella arran del ‘cas Nerer’ ja havien estat sol·licitades fa vuit anys per part del Partit Socialista de Menorca (PSM).

Dia 30 d’octubre de 2007 sortia en premsa l'intercanvi d'un solar del palau Sala Morell, que passava a ser propietat de Nerer Inmobiliaria SL. Però al mateix dia que es formalitzava la permuta amb l’Ajuntament de Ciutadella la immobiliària Nerer venia el palau a l’empresa Gel-Flux.

A partir d’aquest moment, el PSM va demanar la creació d’una comissió informativa especial per tal d’investigar si s’havia comès alguna irregularitat en la permuta d’aquests immobles. Es volia determinar si hi va haver negligència per part de l’equip de govern pel fet de no vetllar de forma correcta pels béns municipals en acceptar una taxació feta per l’empresa venedora i que augmentava el valor del palau Saura Morell en 800.000 euros en pocs mesos. Per tant, amb aquesta operació, Nerer guanyava quasi un milió d’euros a costa del patrimoni de tots els ciutadellencs.

La Comissió es va aprovar, per unanimitat, en el ple ordinari de dia 15 de novembre de 2007 i va estar formada per representants de tots els grups polítics, d’acord amb el que determina el Reglament Orgànic Municipal: cinc representants del PP, tres del PSOE, dos del PSM i un d’UPCM, per reflectir la proporcionalitat existent dels diferents grups polítics representats a la Corporació. Fruit d’aquella iniciativa, aprovada amb els vots del PSOE, PSM i UPCM, s’ha derivat l’actuació de la Fiscalia Anticorrupció

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Francesc, fa mes de 8 anys

Vosaltres també??

Com que gràcies al suport rebut pel regidor d'UPCM?? I si un altre grup hagués donat suport al PP?? I si un altre regidor no hagués volgut aquesta investigació??

Només es podria dir "gràcies al regidor de tal partit..." si un regidor hagués donat suport al PP per evitar sa investigació. Llavors sí que tindria sentit dir que "gràcies al regidor X el PP va poder votar en contra i esquivar la investigació".

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente