cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
24°

Bauzá comença a demanar el vot a la desesperada

Contacta con el presidente Bauzá: email: joseramon@gestionbauza.com Whatsapp: 610 176 291 Twitter: @JRBauza Facebook: José Ramón Bauzá | José Ramón Bauzá (Youtube)

Ara sí. Ara José Ramón Bauzá si que troba que ha d'escoltar la ciutadania. Hi ha entitats que fa més de dos anys que tenen demanada de manera oficial una reunió amb el president del Govern i encara no han estat ateses. Fins i tot, destacats militants del PP com Joan Huguet o Cristòfol Soler –que ara ja no és militant– sol·licitaren ser rebuts per Bauzá el passat mes de maig. De fet, fins i tot, hi ha hagut vagues de fam per demanar-li diàleg.

Ara, quan falten tres mesos per a les eleccions, José Ramón Bauzá ha publicat un vídeo en el qual reconeix que molta gent que va votar el PP a les eleccions de 2011, "estan a l'abstenció" o votaran "altres partits", i demana a aquestes persones que contactin amb ell a través de diversos mitjans i, fins i tot, ofereix la possibilitat d'enviar-li un whatsapp al número: 610 176 291 .

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Desesperat, fa mes de 8 anys

Pssst...qui és la desesperada?.

Valoració:2menosmas
Per fum, fa mes de 8 anys

No votant-lo li donarem el millor barco..., amb reixeta incorporada.

Valoració:9menosmas
Per Marta, fa mes de 8 anys

A porgar fum...!!!!!!

Valoració:15menosmas
Per Josep Bonnín, fa mes de 8 anys

Joserra Bauzá i Simarro: tàndem Whatsapp demanant el vot

En Bauzá demana el vot
ara a la desesperada
ell que tan sols l’ha pifiada.
Ara s’ha posat al trot.
Fer el ridícul, si que en pot,
perquè a ningú ha escoltat.
A la llengua ha denigrat,
als docents ha menystingut
i ara aquest bàmbol tutup
sortirà ben atupat!

L’alumne avantatjat
també s’ha pujat el carro
i ara el batlle Simarro
també es munta un Whatsapp.
Convèncer l’electorat
que és una llumenera
i que pel poble s’esmera
com si no fos conegut.
Vol fer creure que un puput
canta com la cadernera.

Valoració:18menosmas
Per Aquí, en català!, fa mes de 8 anys

Compatriotes:

Que no ens imposin, també en aquest fòrum, el LEPE (Lengua Española Propia de España...), conegut a l'Aragó amb el nom de LAPOLLA (Lengua Aragonesa Propia de Otros Lindos Lugares de Aragón...)*. Deixem sense respondre ni valorar els comentaris escrits en LA LLENGUA COOFICIAL DISTINTA DEL CATALÀ** i si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí el foraster no és útil ni necessari o, dit d'una altra manera, no permetem que ningú -evidentment mal educat- pugui actuar com si el català fos inútil i innecessari en el territori on és l'única llengua pròpia.

*S'ha d'advertir que aquestes denominacions no són una burla cap a la llengua castellana ni tampoc cap als espanyols en general, sinó un "homenatge" adreçat només als espanyols que, avui (25-2-2015), continuen menyspreant el català i entre els quals hi ha aquells qui l'anomenen -i això no és broma- LAPAO (segons ells: Lengua Aragonesa Propia del Área Oriental).

**Un altre "homenatge", aquest pic a en Rafel Bosch que va utilitzar una expressió equivalent per tal d'amagar el nom de la nostra llengua.

Valoració:13menosmas
Per peperro, fa mes de 8 anys

¿os imaginais que vuelve a ganar, polakos?

No habrá suficientes madrigueras donde esconderse....

Valoració:-19menosmas
Per res, fa mes de 8 anys

Que posin un contenidor especial per tira-ri aquest tipus de fems que son RadioTILs amb una bona carcassa de formigò, i a una fossa de les Marianas.

Valoració:15menosmas
Per Tomeu, fa mes de 8 anys

Ara te revé escoltar sa gent, foraster? Justament ara que hi ha eleccions? Com vols que oblidem es menyspreus continuats que has fet durant quatre anys a sa societat com un poll entrat en pastura? Au, torna-te'n cap an es teu Madriz natal... No hi tens cap feina, per aquí! No t'hi volem! ARRUIX XAP ePPañya!

Valoració:28menosmas
Per Prengui tranquil·litzants que això està fet., fa mes de 8 anys

Que s´arruïni en propaganda. Ah, no, que la devem pagar nosaltres!
Però ja se sap: ja pots xiular si l´ase no vol beure... Nosaltres, com l´ase del refrany, no volem beure.
Au! A dins sa gerra, Sr. Bauzá!

Valoració:21menosmas
Per Tudar més doblers en propaganda?, fa mes de 8 anys

Si ho fa a la desesperada, és que està DESESPERAT.
La propaganda que fa per la tele convidant a parlar amb ell, és un cant de sirenes que només poden dur a la perdició qui l´escolta. No us en refieu que aquest iceberg només mostra una petita part, la més amable, a l´exterior. Les 8 novenes parts que resten amagades són demolidores. Aniquilen i enfonsen com ho varen fer al TITANIC.

Valoració:19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente