cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Prop de 15.000 firmes per demanar millores en les condicions dels animals de Natura Parc

En un vídeo publicat per una persona voluntària es pot veure una gàbia amb un moix mort

Un total de 14.701 signatures, recollides a través de la plataforma www.change.org s'entregaran avui a les institucions per tal de demanar una millora en les condicions de vida dels cans i moixos recollits per la Fundació Natura Parc a Santa Eugènia. La recollida de firmes va començar quan una persona voluntària va publicar un vídeo a les xarxes on es podia veure una gàbia saturada on, fins i tot, hi havia un moix mort, al qual cap treballador havia retirat.

Els signants volen cridar l'atenció sobre el "lamentable estat en què es troben habitualment els cans i moixos recollits dels prop de 40 municipis de Mallorca que tenen convenis amb la Fundació Natura Parc per a la recollida i la custòdia dels animals domèstics trobats en aquests pobles que s'han perdut o abandonat".

Per donar suport a aquesta acció, aquest dissabte dematí a les 11h hi haurà una manifestació que anirà des de la Plaça d'Espanya fins a la Conselleria de Medi Ambient, on es recolliran un model d'instàncies per a presentar als diferents ajuntament amb convenis. I és que després d'haver analitzat l'acord entre l'Ajuntament de Santa Eugènia i Natura Parc, els convocants de la manifestació sospiten que s'estan incomplint "una bona part dels punts compromesos" també a la resta dels consistoris municipals.

A la petició es demana a les autoritats competents que es a ple municipal els contractes i convenis signats amb Natura Parc referent a això a més de requerir justificants dels animals recollits i les partides pagades. Llegit el conveni signat a 01 de gener de 2012 amb l'Ajuntament de Santa Eugènia es sospita que s'incompleixen gran part dels punts compromesos i es considera que és un tema molt greu si aquest incompliment

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.