algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 13°
16°

Ciutadella vol que Educació inspeccioni les estructures de tots els seus centres

Espectacular imatge de l'estat de la coberta del centre salesià. | Lluis Moya

L'Ajuntament de Ciutadella vol que la Conselleria d'Educació inspeccioni a fons les estructures dels cinc centres de Primària que hi ha a la ciutat. Així ho ha confirmat a dBalears.cat la regidora d'Educació del consistori, Auxiliadora Pons, després que algunes famílies s'haguessin posat en contacte amb la batlia per mostrar “la seva preocupació” després de l'incident d'aquest diumenge al Col·legi Sant Francesc de Sales (Calós).

L'Ajuntament ja ha enviat la petició a Educació i esperen que la seva sol·licitud sigui atesa de forma imminent i es puguin “revisar de forma exhaustiva” les estructures del CP Margarita Florit, el CP Pintor Torrent, el CP Joan Benejam, el CP Mare de Déu del Toro i el CP Pere Casasnovas. Pel que fa als instituts públics, cap dels dos que hi ha són objecte de la petició, ja que com ha recordat Pons, “el seu manteniment no és competència nostre”, igual que l'altre centre concertat que hi ha a la població, el Col·legi Nostra Sra. de la Consolació.

Pons ha recordat que l'esfondrament del sostre d'una part del centre concertat Sant Francesc, “ha preocupat tant als pares com als mateixos centres”. A part de demanar a Educació una revisió estructural, també es demanarà que se solucionin els desperfectes ja detectats a les escoles públiques.

Tornada a les aules
Després de dos dies sense poder anar classe i de reunir aquest dimarts a les famílies per explicar-los quines eren les conclusions dels tècnics, les portes del centre salesià s'han reobert aquest dimecres. Els 500 alumnes han pogut tornar a la seva aula, a excepció dels de 6è de Primària que han hagut de ser reubicats. Les dues aules afectades per la caiguda del sostre s'espera que puguin tornar a estar actives d'aquí a una setmana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.