muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
14°

Portes obertes a Son Espases

L'Hospital Universitari Son Espases obrirà les portes perquè els ciutadans de les Illes Balears puguin conèixer el nou centre assistencial de referència abans de la posada en funcionament

L'Hospital Universitari Son Espases obrirà les seves portes perquè els ciutadans de les Illes Balears puguin conèixer el nou centre assistencial de referència abans de la posada en funcionament, a partir de la segona quinzena de novembre, data en la qual es preveu que es posin en marxa les consultes externes. Per fer-ho possible, el centre ha organitzat unes jornades de portes obertes que permetran que els ciutadans en puguin recórrer les instal·lacions, dotades de la darrera tecnologia sanitària.

Les visites es duran a terme en grups de com a màxim vint persones i duraran entre quaranta-cinc minuts i una hora i mitja. El passeig s'iniciarà al vestíbul d'hospitalització, des d'on es pujarà amb els ascensors panoràmics fins a l'àrea d'Hospitalització. Des d'allà, a més de poder contemplar les vistes a la badia de Palma, es podrà iniciar el recorregut pel passadís Oest fins a la sala d'actes i la zona de docència i urgències, cap a la cafeteria. El temps màxim d'espera entre grups serà de trenta minuts. A més, en diferents punts de l'hospital destinats a la confluència de visitants es projectaran vídeos explicatius del centre sanitari.

Les jornades de portes obertes són d'accés lliure a tots els ciutadans que vulguin conèixer de prop l'hospital. Per poder organitzar la gent interessada en les visites de manera ordenada, cal inscriure's per telèfon al número 971 218 787.

Per desplaçar-se fins a l'Hospital Universitari Son Espases, aquells que ho vulguin fer en cotxe podran accedir-hi a través de la carretera de Valldemossa. Una vegada dins el recinte hospitalari, podran aparcar a l'aparcament subterrani de manera gratuïta.

Aquells ciutadans que prefereixin la bicicleta, podran seguir el carril bici paral·lel a la carretera de Valldemossa fins a l'altura de l'hospital. En transport públic, es pot arribar a l'hospital fent servir la línia 9 de l'EMT, si bé aviat es posaran marxa línies noves.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.