nubes dispersas
  • Màx: 18.8°
  • Mín: 13.93°
18°

L'ampliació de l'escola Toninaina estarà llesta el mes de setembre

El Consistori obre ara la preinscripció de 41 noves places

M.NADAL. Inca.

La part nova de l'escola infantil de 0 a 3 anys Toninaina d'Inca obrirà les seves portes el proper mes de setembre. Així ho van afirmar ahir el tinent de batle de l'Ajuntament, Rafel Torres, i la regidora d'Educació, Maria Payeras, que van anunciar que s'ha decidit obrir el procés de preinscripció per a 41 noves places.

Tot i que es preveu que durant el setembre les obres d'ampliació estiguin llestes, no serà fins al mes de gener o de febrer que es finalitzaran per complet els treballs al centre. «Quan acabin les obres d'ampliació encara quedarà rehabilitar l'actual edifici, on s'ubicaran els serveis comunitaris com la cuina, el menjador, els espais administratius o la sala per a massatges i fisioteràpia», van indicar Torres i Payeras. D'aquesta manera, durant el primer trimestre del curs es reconvertirà una de les aules de la part nova en menjador i també es contractarà un servei de càtering diari per cobrir el servei.

Inicialment, l'Ajuntament oferirà un total de 128 places, de les quals una dotzena es reservaran per a famílies sense recursos. A partir del mes de gener es podran oferir unes 50 noves places, però Rafel Torres va precisar que «no sabem el nombre exacte de places que tindrà l'escola infantil, ja que la xifra variarà depenent del nou decret regulador que el Govern ha de treure en aquest camp». Així, potser variarà el nombre de places que considerava el projecte, que preveia passar de les 87 places actuals fins a 207, amb un total de 15 aules.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.