nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

La denominació d'origen demana un museu del vi en el municipi

Amer va visitar ahir la nova seu que els ha cedit l'Ajuntament

El president del Consell regulador de la denominació d'origen de Binissalem, Pere Calafat, va sol·licitar la creació d'un museu del vi a Binissalem, durant la presentació de la nova seu del consell regulador a l'esmentat municipi, la qual els ha cedit l'Ajuntament.

Calafat va aprofitar la visita de la consellera d'Agricultura del Govern, Mercè Amer, a la nova seu per demanar la creació del museu, i va explicar que «a la nostra comarca hi hauria d'haver un museu del vi, ja que la nostra comunitat deu ser l'única en què no n'hi ha cap». Calafat va afegir que «creiem que s'hauria de vincular el turisme al món del vi i sabem que a la Conselleria s'està parlant del tema». Calafat també va voler agrair «l'ajuda que rebem tant de l'Ajuntament com de la Conselleria», i va afegir que «encara que es tracta d'un sistema provisional ens permet sobreviure».

Per la seva part, la consellera es va comprometre «a treballar conjuntament i oferir la nostra ajuda per a les millores necessàries». Així mateix, Amer va manifestar que «des del Govern hem de col·laborar amb el sector primari perquè tenim bons productes i de qualitat, que cal saber comercialitzar».

En aquest sentit, la consellera d'Agricultura, Mercè Amer, va destacar que «cada vegada hi ha més acceptació dels vins de qualitat, i cal treballar per fer productes competitius i saber arribar bé al mercat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.