cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 19°
19°

Una exposició d'eines antigues centra la Fira, que compleix 25 anys

Milers de persones recorregueren els principals carrers de la Vila

La gent de Mallorca ja començava a tenir ganes de fira i ahir, milers de persones procedents de totes parts de l'Illa ompliren els carrers del municipi de Santa Margalida, que celebrava el 25è aniversari de la tradicional fira.

El temps, més estiuenc que primaveral, propicià que els visitants i els veïns de Santa Margalida recorreguessin els principals carrers amb les jaquetes a la mà, i fins i tot en màniga curta. Durant el recorregut es podien observar múltiples parades que recordaven la Mallorca antiga.

Així, la Fundació Natura Parc muntà a la plaça Major un hort i una gran exposició d'eines de camp antigues que cridaren l'atenció de la gent més gran, que recordava els seus dies de feina al camp. També a la cèntrica plaça, els visitants podien conèixer les activitats de totes les associacions municipals, que donaven a conèixer els seus treballs i oferien informació sobre les diferents activitats que organitzen.

Ja al carrer de l'Ajuntament, els curiosos gaudiren de la mostra d'antics artesans, que mostraven la seva activitat i els seus objectes. També s'hi podia veure en directe un mestre artesà elaborant un bastó de fusta, mentre que el seu veí, agulla en mà, fabricava unes precioses espardenyes.

Però la modernitat també era present a la fira d'ahir. Els amants del motor tenien el millor al·licient als carrers del polígon, on podien contemplar cotxes moderns i antics, a més d'una gran exposició de motos.

Així mateix, els comerciants tenien el seu espai per promocionar els propis negocis, devora una curiosa exposició de bonsais que cridava l'atenció al públic que entrava al recinte per veure aquests tafaners i petits arbres.

Així es va iniciar el període de fires que, a partir d'ara, ompliran el calendari d'actes de cada cap de setmana fins ben arribat l'estiu. Per tant, els amants d'aquests festes estan en la seva època de recórrer poble rere poble.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.