algo de nubes
  • Màx: 18.48°
  • Mín: 13.93°
18°

Ingressen a la presó dos homes que seguiren i amenaçaren un agent a Palma

Els sospitosos són amics d'un grup d'individus que havien estat detinguts dies abans

59542
Els dos sospitosos van ser interceptats a la zona de s'Aigo Dolça.

G.P. Palma.

Dos homes de nacionalitat romanesa foren detinguts dimarts per haver perseguit i amenaçat presumptament un agent de la Policia Local de Palma.L'esmentat agent havia participat feia poc en la detenció d'un grup de romanesos que es dedicava a atracar vianants indefensos o borratxos a la zona de la Platja de Palma. Fa uns dies, quan aquest agent es trobava fora de servei, en companyia de la seva dona i del seu fill petit, comprant en un centre comercial de Ciutat, va ser perseguit per quatre homes de la mateixa nacionalitat que els detinguts.

El policia va anar cap a ells per saber el que passava i aquests li van dir, en actitud amenaçadora, «ja ens veurem», «sabem a més qui és la teva família», «xaval, la vida és dura», indicant que eren amics dels arrestats a l'Arenal.El policia va posar de seguida aquests fets en coneixement del jutjat i de la Policia Local. Dimarts vespre dos dels sospitosos van ser detectats en la confluència del passeig marítim amb el carrer de s'Aigo Dolça. Els agents van interceptar aquests dos individus, identificats com Neculai-Tudorel G.F. i Puscas F.M., de 31 i 22 anys i nacionalitat romanesa.

Segons consta en l'atestat realitzat per la Policia, aquestes dues persones van adoptar tot el temps una actitud fanfarrona i desafiadora respecte a la tasca que efectuen els agents, tot i que la conducta del detingut Neculai-Tudorel fou fins i tot més accentuada. Aquest individu va tancar els punys amb força en diverses ocasions i va fer gest d'anar cap als policies per agredir-los.

Els dos sospitosos van ser traslladats al quarter de Sant Ferran, acusats d'un presumpte delicte d'atemptat contra agent de l'autoritat. Ambdós van prestar declaració i una vegada instruïdes les diligències van passar a disposició del jutjat que es trobava en funcions de guàrdia.Fonts policials van indicar que els dos sospitosos van ingressar després en el centre penitenciari de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.