cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.61°
11°

Arrestat a Porto Cristo un conductor kamikaze que fou gravat per mòbil

Ebri, envaí el carril contrari a gran velocitat i posà en perill altres cotxes

J.J. Palma.

Un conductor kamikaze que circulà en direcció contrària entre Manacor i Porto Cristo ha estat detingut gràcies a un telèfon mòbil. Un home gravà la seva esbojarrada conducció i passà la seqüència a altres mòbils, fins que arribà a un policia de Manacor que donà la veu d'alarma. V.D.L.G., de nacionalitat equatoriana, anava completament begut.

La carrera fou detectada fa uns dies, a les dotze de la mitjanit. Un particular reparà un Fiat Marea que circulava a tota velocitat, fent esses. Envaïa el carril contrari i en un moment donat va estar a punt de xocar contra altres, que es van apartar per evitar la col·lisió.

L'home seguí des de lluny el vehicle, enfocà amb el seu mòbil la matrícula i es dirigí al conductor quan aquest es detingué. Gairebé no podia aparcar ja que anava completament begut i el particular li recriminà que conduís en aquest estat. Aquest vídeo, de curta durada, es passà de mòbil a mòbil i sembla ser que també va arribar a internet.

Un agent de la Unitat Territorial de Costes (UTC) de la Policia Local de Porto Cristo va rebre l'enregistrament i quedà sorprès per la conducció temerària del kamikaze. El funcionari va exposar el succés als seus superiors i es va obrir una investigació per localitzar l'equatorià. En el vídeo es facilitaven una sèrie de detalls que van permetre identificar el conductor.

La UTC, llavors, va muntar un control a l'entrada de Porto Cristo i va interceptar el Fiat Marea. V.D.L.G. tenia el carnet retirat per un incident anterior, per la qual cosa ha estat acusat d'infracció de condemna. També se li imputa un delicte de conducció temerària. Un jutjat de Manacor ha rebut ja l'expedient amb l'enregistrament del conductor kamikace.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.