algo de nubes
  • Màx: 20.14°
  • Mín: 13.46°
19°

Una estrella de la TV alemanya promocionarà Balears a la Fira ITB

Sabine Christiansen realitzarà també un reportatge sobre les Illes

La Conselleria de Turisme ha triat la cèlebre estrella de la televisió alemanya, la periodista Sabine Christiansen, per promocionar les Illes a la Fira Internacional de Turisme de Berlin (ITB), que se celebrarà la propera setmana. La també presentadora coneix bé Mallorca, on té una casa des de fa anys, a Andratx.Christiansen no només passejarà per l'estand i realitzarà el tradicional parlament alabant els atractius de les Illes com els seus predecessors, Claudia Schiffer o Michael Douglas o Anna Kournikova, sinó que també està previst que prepari un reportatge sobre les Illes pel canal CNBC Europe.

Aquest documental formarà part d'una sèrie que elabora i produeix sobre diferents llocs del món i que està previst que s'emetin a Europa, Estats Units i Àsia sota el nom de Global Players, segons informen fonts de la Conselleria. La cadena descriu els reportatges com un «contundent diàleg amb els polítics i empresaris líders en l'àmbit internacional».

Sabine Christiansen conduïa el programa de debat polític més vist de la televisió alemanya al canal ARD. La periodista entrevistà els màxims líders internacionals des de Tony Blair a Bill i Hillary Clinton, Bill Gates, Kofi Annan, george Bush o Henry Kissinger, entre d'altres. Abans de tenir el seu propi programa presentà l'espai de notícies nocturn ARD-Tagesthemen, a més de realitzar diferents sèries de documentals. Ha rebut els premis més importants d'Alemanya i el World Media Award l'any 2005 de mans de Michael Gorbachev.

La visita de la periodista a l'estand de les Illes serà durant la celebració del Dia de Balears, dijous dia sis, que coincidirà amb el viatge a Berlin del president del Govern balear, Francesc Antich. Està previst que Christiansen entrevisti el cap de l'Executiu, el conseller de Turisme, Francesc Buils, i diferents hotelers illencs pel reportatge de la CNBC. La Conselleria encara no té tancat el cost de totes aquestes accions. La idea inicial del departament que dirigeix Buils era repetir l'envelat que s'instal·là al centre de Madrid. No obstant això, no es varen aconseguir els permisos a temps i s'hagué de cercar una acció promocional alternativa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.