cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
17°

La Sala enquesta 2.500 joves per conèixer les seves necessitats

L'antic cine Juva de Cala Rajada podria acollir el seu futur casal

A. BASSA. Capdepera.

L'Ajuntament de Capdepera farà una enquesta a 2.500 joves del terme municipal per conèixer quines són les seves necessitats i així poder donar una resposta a les seves reivindicacions i inquietuds.

La regidora de Joventut, Maria Orts, ha adreçat una carta als joves de la localitat en la qual els demana la seva participació en aquest projecte, per tal de millorar l'oferta. L'objectiu, explica Orts, és saber quines són les activitats que més freqüenta aquest col·lectiu i quines li agradaria tenir al seu abast. «Són moltes les necessitats que els joves tenen i de les quals ningú no s'adona. Per això cercam la seva col·laboració».

Així, la carta insta els joves a «participar en l'enquesta», a més de demanar-los un vot de confiança per als polítics. «Han d'aprendre a confiar en nosaltres». En l'enquesta es formula un total de 13 preguntes que fan referència a la manera d'utilitzar el temps lliure, quines són les activitats en què participen i quines els agradaria tenir. L'Ajuntament de Capdepera també està interessat a saber quines són les instal·lacions que manquen als joves, per tal de millorar les infraestructures.

En aquest sentit, la regidora de Joventut explicà que «estam en negociacions amb els propietaris de l'antic cinema Juva per adaptar-hi el futur casal de joves, que sabem que és una vella reivindicació». A més, s'estudiarà adaptar-hi un local d'assaig. S'ha de recordar que el departament de Joventut té en marxa moltes iniciatives. Així, ofereix cursos o tallers. A més, s'organitzen excursions, sortides urbanes, viatges o acampades. I es duen a terme reunions periòdiques amb els diferents sectors juvenils per atendre les seves demandes.

L'Ajuntament disposa del centre jove, ubicat als baixos del teatre Municipal. És un important punt d'informació destinat als joves. Hi trobaran tot el que cerquen sobre treball, habitatge, estudis, viatges, temps lliure o com tramitar les diferents ajudes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.