algo de nubes
  • Màx: 15.55°
  • Mín: 7.61°
15°

El Mónaco refusa 25 mil euros de Cort pel lloguer anul·lat dels transeünts

Demana el doble i durà el Consistori als tribunals si no hi ha acord

El propietari de l'hotel Mónaco, Juan José Ordinas, refusà ahir l'oferta de 25.000 euros a càrrec del Consistori per haver incomplert l'acord de llogar el seu establiment amb l'objectiu de traslladar-hi els transeünts de Can Pere Antoni. Les dues part reunides ahir per tractar les pèrdues ocasionades en aquest establiment de la Platja de Palma no arribaren a cap acord en el seu primer contacte, pel que fa als advocats de cada part, preferiren estudiar les ofertes presentades, abans de recórrer als tribunals.

Per ara, el Consistori no creu raonable pujar la xifra a més de 25.000 euros pels dos mesos i mig que ha estat tancat aquest hotel de l'Arenal i a l'espera de saber si finalment allotjaria els usuaris de l'alberg. Per contra, el propietari xifra la quantitat de les compensacions que hauria de rebre entorn a un mínim de 50.000 euros en concepte dels mesos «perduts». A aquesta reclamació s'hi afegeixen els suposats perjudicis que, li han ocasionat per haver renunciat a obrir l'establiment en els transcurs d'aquests mesos.

El tracte entre ambdues parts consistia en el fet que Cort havia de pagar una mensualitat d'uns 10.000 euros de lloguer. La primera intenció de Cort és arribar a una solució pacífica, no obstant això, no descartà tampoc dur aquest cas als tribunals si el propietari «pretén fer negoci» a costa d'un tracte que no arribà mai a formalitzar-se per escrit.

En tot cas, la decisió està en mans dels serveis jurídics de l'Administració local. El responsable de Benestar Social, Eberhard Grosske aclarí que com que no hi ha un contracte formal, «si el Mónaco acredita que s'han ocasionat perjudicis, sóc partidari d'arribar a un acord per pal·liar-los, sempre i quant la suma sigui raonable».

Al marge de la versió de Cort, el propietari també afirmà que presentarà una demanda a l'Ajuntament en el cas que no accepti augmentar la quantitat inicial. El mateix titular del Mónaco remarcà que el seu hotel «no havia estat mai cap hivern tancat. Aquest temps he estat esperant quina decisió prendria Cort i mentrestant no he rebut doblers del lloguer», expressà. Aquests «danys» que reclama el propietari són provocats en gran mesura pel rebuig de l'Agrupació Hotelera de la Platja de Palma al trasllat dels transeünts a aquesta zona de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.