cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

La promotora diu que ha venut 50 dels 68 pisos que el Consell vol tomar a Andratx

Prosmi ha cobrat 39.000 euros per cada apartament i ha firmat contractes privats

Prosmi SL, la promotora que ha construït a la zona de Montport (al municipi d'Andratx) els onze edificis que el Consell de Mallorca demana al jutge que siguin esbucats, assegura que ja en té venuts 50 dels 68 construïts. Aquesta dada la va aportar un responsable de la promotora entre els mesos d'abril i maig de l'any passat, arran de la sol·licitud del Consell que es duguessin a terme una sèrie de mesures cautelars, en entendre's que les edificacions són il·legals. En el seu escrit, pel qual s'oposava a l'esmentada petició i, segons assenyala ara en la demanda el Consell de Mallorca, el responsable de Prosmi SL va adjuntar un llistat annex que titulava «clients de la promoció».

En l'esmentat escrit figura una relació de particulars i entitats, «uns 50, amb altres tantes direccions, i gairebé totes corresponents a la província de Tarragona, en el qual es diu que són compradors en document privat dels habitatges de la promoció». El responsable dels serveis jurídics del Consell assegura que a l'esmentat llistat no s'aporta cap dels presumptes contractes. En la demanda, el Consell de Mallorca afegeix que «segons resulta del puntejat del llistat, sembla que pràcticament tots els apartaments o habitatges han estat venuts, segons es diu.

Al llistat es detallen les quantitats abonades inicialment per apartament, que representen una mitjana d'uns 39.000 euros per cada un. Finalment, en la demanda s'indica que la suma de la quantitat rebuda ascendeix a 1.985.114'61 euros». Partint d'aquestes afirmacions de la promotora, des del Consell de Mallorca, se sol·licita en la demanda formulada davant d'un jutjat del Contenciós Administratiu de Palma que per part de l'Ajuntament d'Andratx es faci públic un decret, perquè les persones que haurien pagat les quantitats referides estiguin informades de la situació actual.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.