nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

La jutgessa ordena l'ingrés a presó de l'home que apunyalà l'exdona a sa Pobla

Mohamed K. i la víctima vivien junts, però estaven separats des de feia dues setmanes

89694
Dos guàrdies civils acompanyen el detingut a declarar, ahir a Inca. Fotos: M.M./E.B.

La titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 5 d'Inca, amb competències en Violència sobre la Dona, ordenà ahir l'ingrés a la presó de l'acusat d'apunyalar la seva exdona en sa Pobla, dissabte horabaixa. Al sospitós, Mohamed K., de 37 anys i d'origen marroquí, se li imputa un presumpte delicte d'homicidi en grau de temptativa, segons informaren fonts judicials. Per la seva banda, la víctima, també marroquí, de 32 anys, encara es recuperava ahir a l'hospital d'Inca de les lesions patides, i podria rebre l'alta mèdica en les pròximes hores. Ahir, a mitjan matí, Mohamed K. va ser traslladat per la Guàrdia Civil als jutjats d'Inca. Després de prendre-li declaració, i a petició del fiscal, la jutgessa decretà presó provisional sense fiança per a ell. Posteriorment va ser conduït a la presó de Palma.

Mohamed K. resideix a sa Pobla des de fa una vintena d'anys i en fa 16 que es casà amb la víctima. No tenia antecedents per violència domèstica ni cap ordre d'allunyament de la dona. Fa temps que aquesta li digué que volia separar-se'n i viatjaren al Marroc per realitzar els tràmits. Fa dues setmanes es formalitzà la separació, encara que tots dos continuaven compartint la mateixa casa, un segon pis del número 158 del carrer Gran de sa Pobla.

Fa un quant temps que la dona conegué un altre home, amb qui actualment manté una relació i n'està embarassada de dos mesos, segons explicaren ahir persones pròximes a la víctima. Dissabte horabaixa, devers les 18.00 hores, s'inicià una discussió forta entre Mohamed i la dona, en el moment que aquesta li comunicà que l'abandonaria. En el transcurs de la disputa, Mohamed s'enrabià, l'atacà amb un ganivet i li causà diverses lesions, de les quals hagué de ser operada a l'hospital d'Inca, si bé l'agressió no havia afectat l'embaràs. Efectius de la Policia Local de sa Pobla i de la Guàrdia Civil varen anar al pis i varen detenir el sospitós. Mohamed K. fou traslladat més tard als calabossos de la caserna de la Guàrdia Civil de Pollença, a efectes de prestar declaració. Ahir dematí el varen entregar al jutjat d'Inca competent en matèria de violència domèstica i la titular va decretar el seu empresonament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.