algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Hidalgo anirà a la barra pel xalet que construí en una zona protegida

L'exbatle s'enfronta a 10 anys en el primer judici del cas Andratx

El proper 5 de maig se celebrarà el primer judici del cas Andratx a la Secció Segona de l'Audiència Provincial de Palma, que durant tres dies dirimirà les responsabilitats penals al voltant de la construcció del presumpte xalet il·legal de l'exbatle d'Andratx Eugenio Hidalgo.

A més d'Hidalgo, a la banqueta dels acusats també s'asseuran l'extècnic d'Urbanisme del municipi i exdirector general d'Ordenació del Territori del Govern Jaume Massot, l'exzelador andritxol Jaume Gibert i l'exmisser municipal Joaquim Mir. Eugenio Hidalgo és el que s'enfronta a una pena més alta, de deu anys de presó, per delictes de falsedat, prevaricació urbanística i contra l'ordenació del territori.

L'exzleador Gibert s'enfronta a la segona pena més alta, de 9 anys de presó, per delictes de falsedat i contra l'ordenació del territori.

Finalment, Mir i Massot, amb penes molt més baixes, s'enfronten a penes d'un i dos anys respectivament, ambdós acusats de ser els autors materials d'un delicte de prevaricació urbanística.

La peça que investiga la construcció presumptament il·legal del xalet de l'exbatle del PP en una zona altament protegida com ARIP és la número 56 i forma part d'un sumari de 67 peces que, en principi, es resoldran per separat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.