nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.93°

La cúpula del PP manté l'aposta per Salom i Ramis podria anar al SenatEfecte Gallardón

L'elecció del diputat de Menorca obri una crisi interna en el partit

La majoria de la direcció regional del PP manté la seva aposta inicial que Maria Salom repeteixi com a cap de llista per Balears al Congrés dels Diputats. Les aspiracions a aquest lloc manifestades per l'actual portaveu Miquel Ramis han posat el seu nom sobre la taula, però no fins al punt de fer canviar la intenció inicial dels populars.

La direcció valora la tasca de Ramis com a secretari executiu de Comunitació -portaveu- del PP balear, i s'entén que s'hagi de 'compensar' de qualque manera que fos un dels pocs dirigents que no ocupàs cap càrrec públic durant els darrers anys, després d'haver de deixar la Delegació del Govern. Les 'sortides' per a ell podrien ser ocupar el quart lloc, de sortida, al Congrés dels Diputats, o que el seu destí fos el Senat, com a senador electe o com el segon autonòmic que tindrà ara Balears pel seu augment de població, i que correspondrà designar al PP.

Ahir, durant la seva compareixença setmanal davant la premsa, Ramis evità fer més manifestacions sobre la seva intenció de ser el cap de llista a les generals del 9 de març i es limità a reiterar que té «il·lusió» sobre això i que es troba «a disposició del partit». El portaveu confirmà que no hi haurà una decisió definitiva sobre el cap de llista «fins la setmana que ve», de manera que esgotaran el temps fins que Mariano Rajoy comuniqui oficialment tots els candidats dia 17 de gener.

On les candidatures ja han desfermat una crisi interna en el PP ha estat a Menorca. Dimecres passat Juan Carlos Grau guanyà per sorpresa la votació per ser el diputat per aquesta illa, mentre que el president insular Josep Seguí repetirà al Senat. El derrotat per al Congrés, Avel·lí Casasnovas, ha denunciat maniobres internes contra ell i ha anunciat que lluitarà ara per presidir el partit a Menorca. A Eivissa l'elecció es farà avui.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.