cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.68°

Els empresaris reclamen a Antich les ajudes pel temporal d'octubre

El president es comprometé a estudiar els casos més urgents

Representants de l'Associació d'Industrials de Mallorca (Asima) i el seu president, Miquel Bordoy, reclamaren ahir al cap de l'Executiu, Francesc Antich, les ajudes compromeses pel Govern als empresaris afectats en el temporal del 4 d'octubre. Gairebé dos mesos més tard del cap de fibló que destruí bona part de les naus del polígon de Can Valero i Son Castelló, els damnificats no han rebut ni els imports de les asseguradores, ni les ajudes de Madrid, ni les del govern autonòmic.

Antich es mostrà «molt sensibilitzat» i es comprometé a estudiar els casos més greus, segons explicà el gerent d'Asima, Alejandro Saenz. «Demà mateix iniciarem les reunions amb el consorci de compensació d'assegurances perquè s'accelerin els tràmits d'aquelles empresaris amb una problemàtica més gran», declarà.

Antich els recordà que les ajudes del Govern balear són un complement per la part que no cobreixen les asseguradores o les subvencions de l'Executiu central. Per això, fins que no es concretin la resta d'imports, les de Balears no es poden establir.

Encara hi ha empresaris que pateixen greus dificultats econòmiques com a conseqüència de l'estat en el qual quedaren les instal·lacions. «Alguns han invertit fins a 36.000 euros només per retirar la uralita», afegeix.Durant la reunió es tractaren també altres temes com les obres del metro al polígon.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.