algo de nubes
  • Màx: 16.54°
  • Mín: 7.61°
16°

Manifestació de protesta a Palmanyola contra el maltractament dels animals

Un centenar de persones es concentra a la urbanització per l' «assassinat» d'un ca

G.P. Palma.

Un centenar de persones es va manifestaren ahir a Palmanyola (Bunyola) per protestar per l'«assassinat» d'un ca i contra el maltractament d'animals. La concentració pacífica i silenciosa, convocada per la Societat Protectora d'Animals i Plantes de Mallorca, va ser a les onze del matí a la plaça de la urbanització i va tenir l'assistència, entre altres, del batle pedani de Palmanyola, Ramon Oliver; vocals de l'Entitat Local Menor; i els propietaris d'en Tro, el ca de raça llaurador que va morir després de rebre un tir a l'aorta efectuat per un veí. Aquest home va disparar contra l'animal amb una carrabina perquè pretenia muntar la seva cussa en zel, el 28 d'octubre passat.

Amb els fills

El propietari del ca mort caminava darrere amb els seus dos fills, de dos i quatre anys. Va escoltar el tir i després va veure el seu ca malferit. Va intentar endur-se'l amb el cotxe, però l'animal va morir poc després. Els seus dos fills quedaren traumatitzats, igual que un altre, de més edat, en saber el que havia passat.

Les persones que es concentraren ahir a Palmanyola duien pancartes per protestar contra «aquest acte de maltractament animal» i manifestaren el seu suport a la família, que volgué donar les gràcies a tots els presents.

El propietari del ca va denunciar al jutjat de guàrdia el resident que havia disparat contra el ca, i aquest home està citat a declarar avui en els jutjats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.