cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.68°

Cabrinetti diu que un empresari tractà que tancàs el «cas bosses»

L'exintermediari dels obsequis del Dijous Bo declarà ahir als jutjats

L'exintermediari de les bosses del Dijous Bo, Juan Cabrinetti, declarà ahir com a testimoni al jutjat número 2 d'Inca pel denominat cas bosses. Cal recordar que aquest cas esclatà fa ara dos anys, arran d'una denúncia del PSM que acusà l'equip de govern del Consistori de «manipular» el concurs pel qual s'adjudicaven les bosses gratuïtes que es reparteixen amb motiu de la fira de les fires entre els inquers.

Cabrinetti, que declarà anteriorment per aquesta causa, fou interrogat ahir respecte a un manuscrit que s'aportà com a prova i que, assegurà davant de la jutgessa, l'empresari Miquel Munar tractà que signàs l'any 2005. L'intermediari assegurà conèixer l'empresari Miquel Munar, propietari de la botiga de pell Anthoy's, des de fa uns 15 anys per motius professionals i va dir que, en una trobada que tingué lloc en un bar proper al col·legi Montision de Palma, Munar li oferí passar a net i signar el manuscrit. Cabrinetti assegurà que, llavors, va remetre el text a la seva dona per poder-ho consultar amb ella i finalment va descartar signar-ho.

El contingut de l'esmentat manuscrit, que té data de dia 12 de desembre del 2005, poc abans que se celebràs un ple extraordinari sobre aquest cas, eximia l'Ajuntament de responsabilitats i atribuïa tot l'embolic del «cas bosses» a un malentès. Cabrinetti fou interrogat per la jutgessa que instrueix aquest cas, Pilar Anguila, a més de per la seva advocada Bel Fluxà i per un dels advocats que defensen els empresaris vinculats a aquesta causa, Vicenç Autonell. També va ser present en la seva declaració l'advocat que defensa l'Ajuntament d'Inca en aquesta causa, Rafel Perera.

La declaració que va tenir lloc ahir no gaudí de la presència del fiscal anticorrupció, Juan Carrau, que sí va comparèixer a anterior diligències sobre aquest cas. L'advocat d'un dels empresaris va demanar a Cabrinetti si la seva dona havia treballat qualque vegada en algun organisme públic, un assumpte que l'intermediari va negar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.