algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

L'aire fresc i ple de novetats de la fira atreu milers de persones fins el poble

Els visitants es passejaren per l'ampli recinte firal, que ocupa gairebé la totalitat del nucli urbà

90838
Molta de gent passejà pels carrers de Pollença i aprofità per comprar productes autòctons.

M. NADAL. Pollença.

La Fira de Pollença és una de les més esperades per la gent de Mallorca. No tan sols per la seva gran extensió, que ocupa gairebé la totalitat del nucli urbà, sinó també per la gran varietat de productes i exposicions que s'hi poden trobar. Però enguany, des de l'Ajuntament de la localitat s'ha apostat per donar un aire nou a la celebració respecte de la d'anys passats, cosa que provocà que milers de persones visitassin Pollença durant la jornada d'ahir. Entre les novetats, destacaven la supressió de la mostra d'animals vius, que donà pas a un concurs de cans de pastor; i la conversió del carrer de Monti-sion a l'estil de la coneguda via parisenca de Montmartre, perquè els artistes locals poguessin exhibir les seves obres al públic que passejava per la fira.

A més, es canvià la distribució dels diferents estands que configuren la mostra, i al carrer Major les botigues sortiren al carrer per posar-hi el mercat d'oportunitats, que tant agraden a la gent. Però a pesar de totes aquestes novetats, que serviren per fer més atractiva la fira, els visitants també hi podien trobar les mostres típiques d'aquestes jornades, com són l'exposició de vehicles, els punts de venda de productes autòctons i un envelat on els amants del vi podien observar les darreres novetats del sector i tastar alguns brous.

D'aquesta manera, i amb les novetats que convidaven a visitar Pollença, el poble rebé milers de persones que caminaren pels carrers en una calorosa jornada dominical.

I com no podia ser d'altra manera, els polítics tampoc no s'ho volgueren perdre. Així, la presidenta del Consell, Francina Armengol; el portaveu d'UM a l'Ajuntament de Palma, Miquel Nadal; la consellera de Cultura del Consell de Mallorca, Joana Lluïsa Mascaró; i el conseller d'Interior del Consell, Joan Lladó, entre d'altres, varen acompanyar les autoritats municipals, encapçalades pel batle, Joan Cerdà, i per la tinent de batle, Francesca Ramon, en el seu recorregut pel recinte firal. La comitiva anava acompanyada per la colla de xeremiers.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.