cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.04°

L'apotecari Joan Serra, nomenat nou director general de Son Dureta

El conseller de Salut presentà ahir el nou càrrec als treballadors

El conseller de Salut, Vicenç Thomàs, presentà ahir el nou director general de l'hospital universitari Son Dureta, Joan Serra Devecchi. Serra serà el responsable de la transformació del centre i del seu model de gestió del nou hospital de referència. A l'acte, que va tenir lloc a la Sala d'actes de l'hospital, també hi foren presents el director general de l'Ib-Salut, Josep Pomar, i el subdirector del centre, Fèlix Mata. Thomàs manifestà als treballadors de l'hospital, que el nou model de direcció respon a un repte singular i a un projecte molt ambiciós que parteix de quatre premisses.

En primer lloc el canvi en el model de gestió i de l'obertura del nou hospital s'han de convertir en un projecte de país. En segon lloc, lligar el futur de Son Dureta a la complicitat entre els professionals i l'administració sanitària. En tercer lloc, mantenir el pacient com a centre de tot el sistema i finalment que la persona que el lideri sorgeixi del mateix centre. Per la seva banda, el director de l'Ib-Salut incidí en la tasca estratègica que ha de desenvolupar el nou director, i destacà que Serra «haurà de transformar el model de gestió cap el nou hospital i, alhora, definir i reforçar la singularitat d'aquest centre.

Pomar també explicà que per sota del nou director general hi haurà dues grans àrees: una assistencial i l'altra de gestió, que vetllaran pel dia a dia del centre. Mentrestant, la direcció general serà la responsable de la visió estratègica.

Per la seva banda, el nou director general manifestà que les actuacions que es duran a terme es faran en funció de tres eixos fonamentals, que seran la diferenciació, per permetre al centre ampliar la seva cartera de serveis, s'han de fer més coses i més complicades. Els altres dos eixos es fonamentaran en l'adequació a les necessitats del malalt i la sostenibilitat. Per acabar, el nou director general afirmà que la seva manera de fer es basarà en el compromís, la responsabilitat, el rigor a l'hora de prendre decisions i la transparència.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.