muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Amplien la recerca de Margalida Bestard a altres municipis de l'Illa

La família no ha rebut ni una telefonada tot i la recompensa de 15.000

Res. Ni una pista. Ni un indici fiable. A Margalida Bestard sembla que se l'ha empassadas la terra. Una setmana després de la seva inquietant desaparició mentre cobrava als seus llogaters de s'Arenal, no es tenen notícies d'ella.Ahir els seus dos fills, Miquel i Catalina, i la resta de la seva família es va mobilitzar, de nou, a la recerca de notícies. «El més rar és que ningú no ha telefonat per la recompensa de 15.000 euros que oferírem per qualque informació del parador de Margalida», opinava ahir Maria, la nora. Tal com informàrem ahir, les càmeres de seguretat del club nàutic de s'Arenal gravaren la veïna de Pòrtol mentre baixava del seu Peugeot 307 blau, tota sola. El fet que no anàs acompanyada de Jenny, la seva assistenta, s'explica perquè minuts abans l'havia deixada a l'entrada de l'edifici número 5 del carrer de la Marineta, que és propietat de Margalida.

Després ella aparcà al club i tornà a la finca, on es va reunir amb el seu ajudant.Eren les nou i mitja del matí de dimecres dia 10 d'octubre i el matí Margalida el passà cobrant a diferents llogaters. El darrer cobrament el va realitzar en un local pròxim a l'edifici, l'arrendatari del qual li va signar un xec que no s'ha cobrat. La dona duia més de 5.000 euros i el xec esmentat.Protecció Civil ha ampliat la recerca per altres municipis limítrofs amb Palma i ahir les brigades rastrejaven pous, síquies i esplanades, sense cap resultat. El centre operatiu s'ha instal·lat al club nàutic de s'Arenal, on s'han penjat mapes amb delimitacions que indiquen quines zones han estat rastrejades.

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil continua realitzant gestions i ahir alguns efectius de la Benemèrita es desplaçaren al cap Blanc, per inspeccionar en aquelles roquissars.D'altra banda, tampoc no hi ha novetats de Jaqueline Tenant, l'excursionista d'origen jamaicà que desaparegué fa una setmana després d'haver sortit de Can Picafort per endinsar-se en una muntanya. La seva germana ha arribat a Mallorca per seguir de prop la recerca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.