algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Enfrontament entre els socis i la directiva del Club Nàutic del Port

Els propietaris consideren exagerades les despeses de manteniment

El Club Nàutic de Portocolom està en un moment delicat, i és que hi ha discrepàncies entre els socis del club i la seva Junta Directiva sobre les concessions dels amarraments i les despeses de manteniment. Les diferències han aparegut una vegada acabades les concessions de fa 30 anys.

Segons els socis propietaris, la Junta Directiva ha proposat uns pressuposts de lloguer i manteniment dels amarraments que són exagerats: «Per part de la presidència es fan unes propostes que no consideram que siguin lògiques. Si a la pròxima reunió no s'avenen a bé amb els socis, tenim previst iniciar mobilitzacions».

El cost total de la inversió necessària és de d'1.313.174 euros. La Junta Directiva ha fet una proposta de distribució d'aquestes inversions que, segons molts de socis, no és equitativa: «Des de la Directiva saben que si ens demanen determinades quantitats, molts de nosaltres no les voldrem o no les podrem pagar i, per tant, no renovarem la concessió. D'aquesta manera, saben que els amarraments quedaran lliures i els gestionaran des de la Junta».

Segons Bartomeu Tejedor, president del Club Nàutic, la Junta ha fet una proposta als 400 socis, però que s'haurà de discutir a la pròxima reunió: «Els amarraments que tenien concessió pròpia passaran a ser llogats, perquè el Club Nàutic, de moment, no té necessitat de vendre'ls. Ara bé, els que tenguin amarraments hauran d'assumir les despeses de manteniment».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.